Tegenwoordig is Antalis België onderdeel van Antalis, de grootste distributiegroep in Europa op het gebied van communicatiemedia. Ter gelegenheid van het eeuwfeest zijn er tal van activiteiten, feestelijke bijeenkomsten en bijzondere klantenacties. Eind van het jubileumjaar lanceert Antalis de gemoderniseerde versie van haar state-of-the art webshop.

De stevige basis werd gelegd op 1 augustus 1912. Edouard Haseldonckx, ondernemer met visie, stichtte het bedrijf waaruit alles is ontstaan: "Papeteries Générales Belges Ed. Haseldonckx & Cie". Vanaf het allereerste begin richtte de onderneming zich op de distributie van papier en de productie van enveloppen.

Tegenwoordig is Antalis België onderdeel van de internationale Antalis-groep, Europa's grootste distributeur van communicatie ondersteunend materiaal. Op dit moment doen meer dan 230.000 klanten in ruim 54 landen zaken met Antalis - van kleine drukkers tot grote bedrijven in de auto-industrie, van communicatiebureaus tot webwinkels.

Trots op haar geschiedenis en haar eeuwfeest, kijkt Antalis de toekomst met vertrouwen tegemoet en laat het eeuwfeest niet ongemerkt voorbij gaan. Zo was er het feestelijke evenement voor relaties en klanten op 27 september in Tour & Taxis.

Tegenwoordig is Antalis België onderdeel van Antalis, de grootste distributiegroep in Europa op het gebied van communicatiemedia. Ter gelegenheid van het eeuwfeest zijn er tal van activiteiten, feestelijke bijeenkomsten en bijzondere klantenacties. Eind van het jubileumjaar lanceert Antalis de gemoderniseerde versie van haar state-of-the art webshop. De stevige basis werd gelegd op 1 augustus 1912. Edouard Haseldonckx, ondernemer met visie, stichtte het bedrijf waaruit alles is ontstaan: "Papeteries Générales Belges Ed. Haseldonckx & Cie". Vanaf het allereerste begin richtte de onderneming zich op de distributie van papier en de productie van enveloppen. Tegenwoordig is Antalis België onderdeel van de internationale Antalis-groep, Europa's grootste distributeur van communicatie ondersteunend materiaal. Op dit moment doen meer dan 230.000 klanten in ruim 54 landen zaken met Antalis - van kleine drukkers tot grote bedrijven in de auto-industrie, van communicatiebureaus tot webwinkels.Trots op haar geschiedenis en haar eeuwfeest, kijkt Antalis de toekomst met vertrouwen tegemoet en laat het eeuwfeest niet ongemerkt voorbij gaan. Zo was er het feestelijke evenement voor relaties en klanten op 27 september in Tour & Taxis.