"De afgelopen weken is onze sector opgeschrikt door het trieste nieuws over onze partner-leverancier Arjowiggins Graphic, die helaas geen koper vond voor haar activiteiten op het gebied van de productie van grafisch papier", stelt Stéphane Courtot, Managing Director van Antalis Benelux en West-Europa. In een videoboodschap aan relaties zegt hij: "We betreuren deze trieste geschiedenis, maar onze groep had deze uitkomst al verwacht en we hebben dus verschillende nieuwe vervangende producten gevonden voor die van Arjowiggins Graphic."

Courtot benadrukt dat Antalis het papier van fabrikant Arjowiggins Creative Papers - die zich momenteel eveneens in zwaar weer bevindt en hoopt op een spoedige overname - blijft leveren: "We verwachten dat er een koper zal worden gevonden."

De Arjowiggins-fabrieken zijn onderdeel van de Sequana Groep, die begin dit jaar een poging om dit bedrijfsonderdeel te verkopen zag mislukken. Sequana is ook grootaandeelhouder van het aan de beurs genoteerde Antalis. Begin februari werd bekend gemaakt dat er aan 'een nieuwe aandeelhoudersstructuur' wordt gewerkt.

"De afgelopen weken is onze sector opgeschrikt door het trieste nieuws over onze partner-leverancier Arjowiggins Graphic, die helaas geen koper vond voor haar activiteiten op het gebied van de productie van grafisch papier", stelt Stéphane Courtot, Managing Director van Antalis Benelux en West-Europa. In een videoboodschap aan relaties zegt hij: "We betreuren deze trieste geschiedenis, maar onze groep had deze uitkomst al verwacht en we hebben dus verschillende nieuwe vervangende producten gevonden voor die van Arjowiggins Graphic."Courtot benadrukt dat Antalis het papier van fabrikant Arjowiggins Creative Papers - die zich momenteel eveneens in zwaar weer bevindt en hoopt op een spoedige overname - blijft leveren: "We verwachten dat er een koper zal worden gevonden."De Arjowiggins-fabrieken zijn onderdeel van de Sequana Groep, die begin dit jaar een poging om dit bedrijfsonderdeel te verkopen zag mislukken. Sequana is ook grootaandeelhouder van het aan de beurs genoteerde Antalis. Begin februari werd bekend gemaakt dat er aan 'een nieuwe aandeelhoudersstructuur' wordt gewerkt.