Met een ingebouwde RFID-chip elimineert het papier PowerCoat Alive van Arjowiggins de grenzen tussen klassiek drukwerk en digitale communicatie. De chip kan gewoon gelezen worden door ze bij een NFC-compatibel toestel te houden. Via een door u gekozen URL wordt dan automatisch een verbinding tot stand gebracht, zonder dat u iets hoeft te scannen of een app moet openen. Antalis is de exclusieve distributeur van de technologie PowerCoat Alive.

Volg Campagnes live

PowerCoat Alive kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor visitekaartjes, in verpakkingsmateriaal of uitnodigingen voor events. Voor marketeers is het een zeer interessant element dat de voortgang van een campagne continue gemeten kan worden via het speciale platform. Daarop is te zien hoe vaak een URL via de chip wordt geopend, waar, en door welk besturingssysteem (Apple/Android/Windows). Hiermee is waardevolle data te verkrijgen.

PowerCoat Alive komt in verschillende creatieve papers uitvoeringen, zoals Conqueror CX22 Alive Diamond White, Curious Mettalics Alive Ice Silver en Mohawk Superfine Eggshell alive Ultrawhite. Het product is recyclebaar, FSC-gecertificeerd en kan digital of regulier geprint worden.

Met een ingebouwde RFID-chip elimineert het papier PowerCoat Alive van Arjowiggins de grenzen tussen klassiek drukwerk en digitale communicatie. De chip kan gewoon gelezen worden door ze bij een NFC-compatibel toestel te houden. Via een door u gekozen URL wordt dan automatisch een verbinding tot stand gebracht, zonder dat u iets hoeft te scannen of een app moet openen. Antalis is de exclusieve distributeur van de technologie PowerCoat Alive.Volg Campagnes livePowerCoat Alive kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor visitekaartjes, in verpakkingsmateriaal of uitnodigingen voor events. Voor marketeers is het een zeer interessant element dat de voortgang van een campagne continue gemeten kan worden via het speciale platform. Daarop is te zien hoe vaak een URL via de chip wordt geopend, waar, en door welk besturingssysteem (Apple/Android/Windows). Hiermee is waardevolle data te verkrijgen.PowerCoat Alive komt in verschillende creatieve papers uitvoeringen, zoals Conqueror CX22 Alive Diamond White, Curious Mettalics Alive Ice Silver en Mohawk Superfine Eggshell alive Ultrawhite. Het product is recyclebaar, FSC-gecertificeerd en kan digital of regulier geprint worden.