Invercote is een stevig wit sulfaatkarton met uitstekende druk- en afwerkingseigenschappen. Het wordt zowel voor high-end verpakkingen als voor algemeen drukwerk gebruikt. Incada is een vouwkarton met hoge stijfheid dat wordt gebruikt door de grafische industrie en als verpakking van fast moving consumer goods. Beide producten behoren tot het topsegment van de markt.

"We zijn blij dat we Invercote en Incada aan ons portfolio kunnen toevoegen. Hierdoor bieden wij onze klanten keuze uit een breed assortiment uitstekend kwaliteitskarton, dat ook geschikt is voor digitaal drukken. Ons team staat klaar om alle vragen om informatie en verdere specificaties te beantwoorden", zegt Stéphane Courtot, Managing Director voor Antalis in de Benelux.

Iggesund Paperboard, de producent van Invercote en Incada, is bezig met het verder ontwikkelen en uitbouwen van de distributiekanalen in de Benelux markt. "Het feit dat Antalis deze merken gaat distribueren zorgt ervoor dat zowel Invercote als Incada goed verkrijgbaar zijn. We zijn zeer tevreden met deze ontwikkeling en denken dat het zal bijdragen aan de verdere groei van onze omzet in deze regio", zegt Wouter Hendrikse, verantwoordelijk voor de verkoop van Iggesund in de Benelux.

In ons land was Igepa Belux tot nog toe de enige verdeler van deze kartonkwaliteiten van Iggesund Paperboard.

Invercote is een stevig wit sulfaatkarton met uitstekende druk- en afwerkingseigenschappen. Het wordt zowel voor high-end verpakkingen als voor algemeen drukwerk gebruikt. Incada is een vouwkarton met hoge stijfheid dat wordt gebruikt door de grafische industrie en als verpakking van fast moving consumer goods. Beide producten behoren tot het topsegment van de markt."We zijn blij dat we Invercote en Incada aan ons portfolio kunnen toevoegen. Hierdoor bieden wij onze klanten keuze uit een breed assortiment uitstekend kwaliteitskarton, dat ook geschikt is voor digitaal drukken. Ons team staat klaar om alle vragen om informatie en verdere specificaties te beantwoorden", zegt Stéphane Courtot, Managing Director voor Antalis in de Benelux.Iggesund Paperboard, de producent van Invercote en Incada, is bezig met het verder ontwikkelen en uitbouwen van de distributiekanalen in de Benelux markt. "Het feit dat Antalis deze merken gaat distribueren zorgt ervoor dat zowel Invercote als Incada goed verkrijgbaar zijn. We zijn zeer tevreden met deze ontwikkeling en denken dat het zal bijdragen aan de verdere groei van onze omzet in deze regio", zegt Wouter Hendrikse, verantwoordelijk voor de verkoop van Iggesund in de Benelux.In ons land was Igepa Belux tot nog toe de enige verdeler van deze kartonkwaliteiten van Iggesund Paperboard.