De overname vertegenwoordigt een bijkomende omzet van ongeveer 6 miljoen euro en stelt Antalis in staat zijn productaanbod uit te breiden en samenwerkingen met nieuwe leveranciers aan te gaan.

In de eerste helft van dit jaar nam Antalis al de Zweedse verpakkingsdistributeur Alos AB over (omzet 6 miljoen euro). Overnames in Denemarken, Zweden en Noorwegen gedurende de laatste drie jaren, versterken met de huidige acquisitie de marktpositie van Antalis in de kernbusiness van het papier. Dieter Becker, Regional Managing Director Middle Europe zegt dat Antalis parallel met de overnames, de consolidering van de papiermarkt actief mee wil begeleiden. Ook verpakking en visuele communicatie (grootformaat, belettering, sign, enz.) zijn een focus wanneer het gaat om acquisities. "Hiermee realiseren wij binnen de Antalis Groep ongeveer 35 procent van onze bruto marge."

De overname vertegenwoordigt een bijkomende omzet van ongeveer 6 miljoen euro en stelt Antalis in staat zijn productaanbod uit te breiden en samenwerkingen met nieuwe leveranciers aan te gaan.In de eerste helft van dit jaar nam Antalis al de Zweedse verpakkingsdistributeur Alos AB over (omzet 6 miljoen euro). Overnames in Denemarken, Zweden en Noorwegen gedurende de laatste drie jaren, versterken met de huidige acquisitie de marktpositie van Antalis in de kernbusiness van het papier. Dieter Becker, Regional Managing Director Middle Europe zegt dat Antalis parallel met de overnames, de consolidering van de papiermarkt actief mee wil begeleiden. Ook verpakking en visuele communicatie (grootformaat, belettering, sign, enz.) zijn een focus wanneer het gaat om acquisities. "Hiermee realiseren wij binnen de Antalis Groep ongeveer 35 procent van onze bruto marge."