De groep Integart, die in 1994 opgericht werd en in Polen gevestigd is, distribueert producten voor visuele communicatie. Het bedrijf, dat ook kantoren heeft in Tsjechië en in Slovakije, biedt een ruim gamma materiaal voor de grootformaatdruk aan, plus textiel en machines voor verschillende sectoren (bijv. media, interieurdecoratie en bouw). De groep telt meer dan 200 werknemers en realiseerde in 2022 een omzet van 42 miljoen euro.

Groeien met visuele communicatie

Parijs, verklaarde: "De overname van de Integart Group zal onze positie op de Oost-Europese markt versterken en ondersteunt de uitvoering van onze plannen om op de markt van de visuele communicatie te groeien", zegt Hervé Poncin, de CEO van Antalis.

Slawomir Kot-Zaniewski, voorzitter van de groep Integart, voegde daaraan toe: "Sinds ons bedrijf opgericht werd, is het uitgegroeid tot een sterk gespecialiseerde leverancier van oplossingen en diensten op het vlak van de visuele communicatie voor de reclamesector. Door de aansluiting bij de groep Antalis versterken we onze marktpositie en kunnen we ons internationaal ontwikkelen."

Het bod is onderhevig aan de gebruikelijke opschortende voorwaarden, met inbegrip van de goedkeuring door de Poolse overheidsdienst voor de concurrentie.

Overname in Spaanse verpakkingssector

Onlangs heeft Antalis ook zijn positie op de Iberische verpakkingsmarkt verstevigd. Op 11 april 2023 kondigde Antalis de overname van Gosuma aan, een Spaans bedrijf dat oplossingen voor industriële verpakkingen aanbiedt. Gosuma, dat een omzet van 5 miljoen euro boekt, bedient meer dan duizend klanten. De kernactiviteit van het bedrijf is de distributie van verpakkingen, zoals kartonnen dozen, containers in plastic, polyethyleen, kleeflinten en machines.

De groep Integart, die in 1994 opgericht werd en in Polen gevestigd is, distribueert producten voor visuele communicatie. Het bedrijf, dat ook kantoren heeft in Tsjechië en in Slovakije, biedt een ruim gamma materiaal voor de grootformaatdruk aan, plus textiel en machines voor verschillende sectoren (bijv. media, interieurdecoratie en bouw). De groep telt meer dan 200 werknemers en realiseerde in 2022 een omzet van 42 miljoen euro.Parijs, verklaarde: "De overname van de Integart Group zal onze positie op de Oost-Europese markt versterken en ondersteunt de uitvoering van onze plannen om op de markt van de visuele communicatie te groeien", zegt Hervé Poncin, de CEO van Antalis. Slawomir Kot-Zaniewski, voorzitter van de groep Integart, voegde daaraan toe: "Sinds ons bedrijf opgericht werd, is het uitgegroeid tot een sterk gespecialiseerde leverancier van oplossingen en diensten op het vlak van de visuele communicatie voor de reclamesector. Door de aansluiting bij de groep Antalis versterken we onze marktpositie en kunnen we ons internationaal ontwikkelen."Het bod is onderhevig aan de gebruikelijke opschortende voorwaarden, met inbegrip van de goedkeuring door de Poolse overheidsdienst voor de concurrentie.Onlangs heeft Antalis ook zijn positie op de Iberische verpakkingsmarkt verstevigd. Op 11 april 2023 kondigde Antalis de overname van Gosuma aan, een Spaans bedrijf dat oplossingen voor industriële verpakkingen aanbiedt. Gosuma, dat een omzet van 5 miljoen euro boekt, bedient meer dan duizend klanten. De kernactiviteit van het bedrijf is de distributie van verpakkingen, zoals kartonnen dozen, containers in plastic, polyethyleen, kleeflinten en machines.