Uit het bericht op de website:

Het kantoor is gevestigd in het gebouw van EPS-Amsterdam, een digitale drukkerij waarmee Antilope De Bie Printing al eerder zaken deed. De officiële opening vond plaats op donderdag 4 oktober.

Bart De Bie: De vestiging in Nederland wordt aangestuurd vanuit België. EPS-Amsterdam zal daarbij het digitale drukwerk in Nederland verzorgen met de input van de commerciële mensen ter plaatse. Alle communicatie met de klant loopt dus via Amsterdam. Enkel de facturatie verloopt vanuit België. Onze Nederlandse klanten mogen dus dezelfde uitstekende kwaliteit van onze Belgische vestiging verwachten, met een aangepaste persoonlijke service op maat én in de buurt.

Uit het bericht op de website:Het kantoor is gevestigd in het gebouw van EPS-Amsterdam, een digitale drukkerij waarmee Antilope De Bie Printing al eerder zaken deed. De officiële opening vond plaats op donderdag 4 oktober.Bart De Bie: De vestiging in Nederland wordt aangestuurd vanuit België. EPS-Amsterdam zal daarbij het digitale drukwerk in Nederland verzorgen met de input van de commerciële mensen ter plaatse. Alle communicatie met de klant loopt dus via Amsterdam. Enkel de facturatie verloopt vanuit België. Onze Nederlandse klanten mogen dus dezelfde uitstekende kwaliteit van onze Belgische vestiging verwachten, met een aangepaste persoonlijke service op maat én in de buurt.