Antilope Kartonnage behaalt het BRC-IoP certificaat

24/08/15 om 00:00 - Bijgewerkt op 23/08/15 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

Antilope Kartonnage mag zich sinds kort de trotse eigenaar noemen van het BRC-IoP certificaat. De audit tot het behalen van deze norm heeft plaatsgevonden in april 2015. Antilope Kartonnage zette ineens in op de hoogste categorie, "High Hygiene Risk".

Antilope Kartonnage behaalt het BRC-IoP certificaat

BRC staat voor 'The British Retail Consortium' en IoP staat voor 'The Institute of Packaging'. Samen hebben zij normen opgesteld voor de producenten van verpakkingsmateriaal voor levensmiddelen. Het is een complete norm die hoge eisen stelt met betrekking tot hygiënische productie, kwaliteit, tracering, klantentevredenheid en management. De procedures, richtlijnen en controles gaan dus veel verder dan het louter hygiënische aspect.

Door het correct toepassen van de BRC-IoP- norm beantwoordt Antilope Kartonnage de vraag van de klant: verpakkingen of andere kartonproducten met een label voor kwaliteit en --indien van toepassing-- voor voedselveiligheid.

Antilope Kartonnage maakt deel uit van de Antilope Group (Lier, België). Antilope Kartonnage is gespecialiseerd in het ontwerpen, bedrukken en afwerken van karton voor een ruime markt.

Lees meer over: