Antilope, een offsetdrukkerij die zeven jaar geleden haar diensten naar de markt van het vouwkarton uitbreidde, ontdekte in december 2012 de Euclid tijdens de opendeurdag van Plantin-Tetterode (de officiële distributeur van Highcon voor de Benelux) in Brussel. De Euclid staat er geïnstalleerd in de nieuwe demoruimte die als het Europese demonstratieruimte van Highcon dienst doet.

Zodra de machine geïnstalleerd is - volgens plan in maart 2013 - wordt Antilope een van de eerste bedrijven in Europa die het productieconcept Direct-To-Pack van Highcon zal toepassen. Een eerste proefinstallatie werkt al in Israël, bij Grafica Bezalel. Het Engelse Glossop Cartons heeft ondertussen ook een Euclid besteld die in april geïnstalleerd wordt.

"De Highcon Euclid past perfect in onze ambitie om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden. Hoewel het aantal korte cycli in de kartonmarkt toeneemt, stellen de creativiteit en flexibiliteit van de Euclid ons in staat om nog gemakkelijker, efficiënter en rendabeler tegemoet te komen aan de eisen van de klant," verklaarde Marc Binnemans, CEO van Antilope. Nigel Tracey, Sales Director bij Highcon, is blij "dat een succesvol en innovatief bedrijf als Antilope beslist heeft om in de Euclid te investeren."

Antilope - een familiebedrijf dat onlangs zijn 50-jarige bestaan vierde - ziet de investering in de Euclid als een centraal element in zijn verpakkings- en drukstrategie, een activiteit die een sterke groei kent. De kartonnageafdeling, die door Linda Corremans - voordien financieel directeur bij Antilope - geleid wordt, is een van de belangrijkste groeipolen van de groep. Antilope boekte in 2011 een omzet van 18,3 miljoen euro.

Antilope, een offsetdrukkerij die zeven jaar geleden haar diensten naar de markt van het vouwkarton uitbreidde, ontdekte in december 2012 de Euclid tijdens de opendeurdag van Plantin-Tetterode (de officiële distributeur van Highcon voor de Benelux) in Brussel. De Euclid staat er geïnstalleerd in de nieuwe demoruimte die als het Europese demonstratieruimte van Highcon dienst doet.Zodra de machine geïnstalleerd is - volgens plan in maart 2013 - wordt Antilope een van de eerste bedrijven in Europa die het productieconcept Direct-To-Pack van Highcon zal toepassen. Een eerste proefinstallatie werkt al in Israël, bij Grafica Bezalel. Het Engelse Glossop Cartons heeft ondertussen ook een Euclid besteld die in april geïnstalleerd wordt."De Highcon Euclid past perfect in onze ambitie om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden. Hoewel het aantal korte cycli in de kartonmarkt toeneemt, stellen de creativiteit en flexibiliteit van de Euclid ons in staat om nog gemakkelijker, efficiënter en rendabeler tegemoet te komen aan de eisen van de klant," verklaarde Marc Binnemans, CEO van Antilope. Nigel Tracey, Sales Director bij Highcon, is blij "dat een succesvol en innovatief bedrijf als Antilope beslist heeft om in de Euclid te investeren."Antilope - een familiebedrijf dat onlangs zijn 50-jarige bestaan vierde - ziet de investering in de Euclid als een centraal element in zijn verpakkings- en drukstrategie, een activiteit die een sterke groei kent. De kartonnageafdeling, die door Linda Corremans - voordien financieel directeur bij Antilope - geleid wordt, is een van de belangrijkste groeipolen van de groep. Antilope boekte in 2011 een omzet van 18,3 miljoen euro.