Antilope Printing installeerde al in 1993 zijn eerste digitale pers, de Xeikon DCP-1. Dat was toen een wereldprimeur want 1993 was eveneens het jaar waarin Xeikon zich voor het eerst aan de wereld toonde. Vandaag vervoegt de nieuwe HP Indigo 5600 het totale machinepark waaronder offsetpersen met 4-5-6-8 kleuren en een Xeikon 6000.

De HP Indigo 5600 die gebruik maakt van HP's ElectroInk-technologie, print op alle papiersoorten maar ook op unieke substraten zoals o.a. kunststoffen, transparante en metallic media. Wat papier betreft, is de pers geschikt voor gramgewichten van 40 tot 400 g/m², gestreken en ongestreken. Een extra troef is de opdruk die alleen onder UV-licht zichtbaar is. De optie is ideaal voor o.a. plastic security cards en het aanbrengen van antivervalsingskenmerken.

Antilope Printing heeft cliënteel in heel uiteenlopende branches en doelgroepen. De firma telt klanten onder grote internationale bedrijven en marketingbureaus maar ook onder kleine lokale bedrijven en particulieren.

Antilope Printing installeerde al in 1993 zijn eerste digitale pers, de Xeikon DCP-1. Dat was toen een wereldprimeur want 1993 was eveneens het jaar waarin Xeikon zich voor het eerst aan de wereld toonde. Vandaag vervoegt de nieuwe HP Indigo 5600 het totale machinepark waaronder offsetpersen met 4-5-6-8 kleuren en een Xeikon 6000. De HP Indigo 5600 die gebruik maakt van HP's ElectroInk-technologie, print op alle papiersoorten maar ook op unieke substraten zoals o.a. kunststoffen, transparante en metallic media. Wat papier betreft, is de pers geschikt voor gramgewichten van 40 tot 400 g/m², gestreken en ongestreken. Een extra troef is de opdruk die alleen onder UV-licht zichtbaar is. De optie is ideaal voor o.a. plastic security cards en het aanbrengen van antivervalsingskenmerken.Antilope Printing heeft cliënteel in heel uiteenlopende branches en doelgroepen. De firma telt klanten onder grote internationale bedrijven en marketingbureaus maar ook onder kleine lokale bedrijven en particulieren.