Het Antwerp Poster Festival (APF) laat het publiek en de creatieve gemeenschap van 9 tot 17 maart kennismaken met de beste en mooiste posters. De inzendingen voor de eerste editie zijn inmiddels afgesloten. Er werden posters ingestuurd vanuit 36 verschillende landen: van Venezuela, Zuid-Korea en Japan tot China, Rusland en Letland. Een internationale jury kiest op 25 januari uit de 945 inzendingen 50 posters. Die zullen naar het formaat A1 worden herleid en worden samen met de catalogus gedrukt door Antilope De Bie Printing. Het papier wordt door Antalis geleverd. De jury zal ook nog een top 3 kiezen.

De posters worden tentoongesteld in de publieke ruimte van de Spéciale Belge Taproom, een modern biercafé, op de hippe locatie van het PAKT in Antwerpen.

Meer informatie op https://apf.design/

Het Antwerp Poster Festival (APF) laat het publiek en de creatieve gemeenschap van 9 tot 17 maart kennismaken met de beste en mooiste posters. De inzendingen voor de eerste editie zijn inmiddels afgesloten. Er werden posters ingestuurd vanuit 36 verschillende landen: van Venezuela, Zuid-Korea en Japan tot China, Rusland en Letland. Een internationale jury kiest op 25 januari uit de 945 inzendingen 50 posters. Die zullen naar het formaat A1 worden herleid en worden samen met de catalogus gedrukt door Antilope De Bie Printing. Het papier wordt door Antalis geleverd. De jury zal ook nog een top 3 kiezen.De posters worden tentoongesteld in de publieke ruimte van de Spéciale Belge Taproom, een modern biercafé, op de hippe locatie van het PAKT in Antwerpen.Meer informatie op https://apf.design/