De tweede editie van het Antwerp Poster Festival leverde 2107 inzendingen uit 75 verschillende landen op. Een tentoonstelling met de 50 beste posters kan je gaan bekijken van 18 tot 26 september op het terrein van Spoor Oost in Antwerpen. Als gevolg van Covid-19 zal je daarvoor wel een tijdslot moeten boeken via de website van het posterfestival. De tentoonstelling is elke dag geopend van 12 tot 20 uur.

Er staan gedurende die dagen ook workshops en een outdoor lecture avond met een mix van designers op het programma. De creatieve workshops rond zeefdruk, typodrukken, het drukken van posters en letters en calligrafie worden in ateliers op verschillende locaties in Antwerpen georganiseerd. Voor de workshops wordt ondermeer nauw samengewerkt met de Antwerp Type Society.

Foto: tentoonstelling van het Antwerp Poster Festival in 2019.

De tweede editie van het Antwerp Poster Festival leverde 2107 inzendingen uit 75 verschillende landen op. Een tentoonstelling met de 50 beste posters kan je gaan bekijken van 18 tot 26 september op het terrein van Spoor Oost in Antwerpen. Als gevolg van Covid-19 zal je daarvoor wel een tijdslot moeten boeken via de website van het posterfestival. De tentoonstelling is elke dag geopend van 12 tot 20 uur.Er staan gedurende die dagen ook workshops en een outdoor lecture avond met een mix van designers op het programma. De creatieve workshops rond zeefdruk, typodrukken, het drukken van posters en letters en calligrafie worden in ateliers op verschillende locaties in Antwerpen georganiseerd. Voor de workshops wordt ondermeer nauw samengewerkt met de Antwerp Type Society.Foto: tentoonstelling van het Antwerp Poster Festival in 2019.