Málaga Produtos Metalizados zal gerund worden door AR Metallizing en gezamenlijk bestuurd worden door AR Metallizing en de Málaga familie. De overname heeft geen gevolgen voor de tewerkstelling van de 164 werknemers van de Braziliaanse onderneming.

Vorig jaar nog riep de Belgische zakenkrant De Tijd AR Metallizing uit tot 1 van de 50 meest innovatieve bedrijven van het land. Sinds augustus 2015 maakt AR Metallizing deel van de Japans beursgenoteerde multinational Nissha.

Dr. Bart Devos, CEO van AR Metallizing en Vice President van de Nissha Groep is enthousiast over de opportuniteiten die door deze overname worden gecreëerd: "Met zijn perfecte ligging in de snelst groeiende biermarkt ter wereld en continue technische innovaties is Málaga Produtos Metalizados voor ons de perfecte partner om te blijven groeien en wereldwijd te investeren in onze corebusiness. Samen zullen we ernaar streven om onze klanten in Latijns-Amerika de beste producten te bieden".

Over AR Metallizing

Gemetalliseerd papier voor labels en flexibele verpakkingen vormen de kernactiviteit van AR Metallizing. Vandaag de dag levert AR Metallizing wereldwijd haar innovatieve producten vanuit 3 productiesites (in België, Italië en de Verenigde Staten).

Met de toevoeging van een extra productiesite in Brazilië kunnen AR Metallizing en Nissha hun marktaandeel behouden en vergroten op 's werelds snelst groeiende markt. Met een lokale aanwezigheid creëert AR Metallizing bovendien een robuuste en betrouwbare toeleveringsketen voor zijn belangrijke klanten actief op de Latijns-Amerikaanse markt.

Málaga Produtos Metalizados zal gerund worden door AR Metallizing en gezamenlijk bestuurd worden door AR Metallizing en de Málaga familie. De overname heeft geen gevolgen voor de tewerkstelling van de 164 werknemers van de Braziliaanse onderneming.Vorig jaar nog riep de Belgische zakenkrant De Tijd AR Metallizing uit tot 1 van de 50 meest innovatieve bedrijven van het land. Sinds augustus 2015 maakt AR Metallizing deel van de Japans beursgenoteerde multinational Nissha.Dr. Bart Devos, CEO van AR Metallizing en Vice President van de Nissha Groep is enthousiast over de opportuniteiten die door deze overname worden gecreëerd: "Met zijn perfecte ligging in de snelst groeiende biermarkt ter wereld en continue technische innovaties is Málaga Produtos Metalizados voor ons de perfecte partner om te blijven groeien en wereldwijd te investeren in onze corebusiness. Samen zullen we ernaar streven om onze klanten in Latijns-Amerika de beste producten te bieden".Over AR MetallizingGemetalliseerd papier voor labels en flexibele verpakkingen vormen de kernactiviteit van AR Metallizing. Vandaag de dag levert AR Metallizing wereldwijd haar innovatieve producten vanuit 3 productiesites (in België, Italië en de Verenigde Staten).Met de toevoeging van een extra productiesite in Brazilië kunnen AR Metallizing en Nissha hun marktaandeel behouden en vergroten op 's werelds snelst groeiende markt. Met een lokale aanwezigheid creëert AR Metallizing bovendien een robuuste en betrouwbare toeleveringsketen voor zijn belangrijke klanten actief op de Latijns-Amerikaanse markt.