Peter Bundervoet (CEO): " Snelheid en kwaliteit kunnen we afleveren met onze hoogtechnologische offsetdrukkerij, maar die drukt vooral grote oplages. Kleine oplages en gepersonaliseerd drukwerk worden gemaakt in onze digitale afdeling. Omdat de vraag naar dat soort drukwerk de laatste jaren enorm toeneemt, zochten we een performantere digitale pers die efficiënt te integreren was in onze ICT architectuur. En die hebben we nu gevonden met de gloednieuwe HP Indigo 12000. De pers wordt rechtstreeks aangesloten op Mooose, ons online platform met closed webshops waarop klanten zelf hun drukwerk bestellen."

De HP Indigo 12000 drukt tot 3450 B2- vellen in 4/0 en 4600 B2-formaat vellen in 3/0 (driekleurendrukmodus die vierkleurendruk kan vervangen voor sommige werken). De pers bedrukt papier en karton van 70 tot 400 g/m² en kan ook op speciale substraten drukken zoals canvas, synthetische en gemetalisseerde materialen. De pers bij de artoos group die eind oktober werd geïnstalleerd, is een zeskleuren machine (CMYK + de mogelijkheid voor wit en Pantone-kleuren).

Peter Bundervoet (CEO): " Snelheid en kwaliteit kunnen we afleveren met onze hoogtechnologische offsetdrukkerij, maar die drukt vooral grote oplages. Kleine oplages en gepersonaliseerd drukwerk worden gemaakt in onze digitale afdeling. Omdat de vraag naar dat soort drukwerk de laatste jaren enorm toeneemt, zochten we een performantere digitale pers die efficiënt te integreren was in onze ICT architectuur. En die hebben we nu gevonden met de gloednieuwe HP Indigo 12000. De pers wordt rechtstreeks aangesloten op Mooose, ons online platform met closed webshops waarop klanten zelf hun drukwerk bestellen."De HP Indigo 12000 drukt tot 3450 B2- vellen in 4/0 en 4600 B2-formaat vellen in 3/0 (driekleurendrukmodus die vierkleurendruk kan vervangen voor sommige werken). De pers bedrukt papier en karton van 70 tot 400 g/m² en kan ook op speciale substraten drukken zoals canvas, synthetische en gemetalisseerde materialen. De pers bij de artoos group die eind oktober werd geïnstalleerd, is een zeskleuren machine (CMYK + de mogelijkheid voor wit en Pantone-kleuren).