Emmanuel Mougenot heeft volgens Asahi Photoproducts een sterke achtergrond in de verkoop in de wereld van de flexotechnologie. Zo was Mougenot tien jaar actief bij de TKM Group, een internationale leverancier van messen en rakels voor de grafische en verpakkingsindustrie.

Van 2013 tot 2015 was hij verantwoordelijk voor TKM France. Vervolgens trad hij in dienst bij Dantex France, een distributeur van flexoplaten en andere producten, waar hij zeven jaar sales manager was.

"We zijn verheugd dat Emmanuel zich bij de Asahi-familie voegt", zegt Philip Mattelaer, de managing director van Asahi Photoproducts. "Hij heeft de vaardigheden, kennis en het netwerk om ons te helpen groeien in Europa."

Emmanuel Mougenot heeft volgens Asahi Photoproducts een sterke achtergrond in de verkoop in de wereld van de flexotechnologie. Zo was Mougenot tien jaar actief bij de TKM Group, een internationale leverancier van messen en rakels voor de grafische en verpakkingsindustrie. Van 2013 tot 2015 was hij verantwoordelijk voor TKM France. Vervolgens trad hij in dienst bij Dantex France, een distributeur van flexoplaten en andere producten, waar hij zeven jaar sales manager was."We zijn verheugd dat Emmanuel zich bij de Asahi-familie voegt", zegt Philip Mattelaer, de managing director van Asahi Photoproducts. "Hij heeft de vaardigheden, kennis en het netwerk om ons te helpen groeien in Europa."