Tijdens de laatste Labelexpo in Brussel kocht ASQ de Domino N610i. Deze digitale inkjet UV kleuren labeldrukpers kan vier kleuren en tweemaal dekwit drukken. Hierdoor zal ASQ digitaal op transparant materiaal kunnen drukken. De pers wordt deze week geïnstalleerd.

Ook in de vestiging in Roemenië (CSC Etichette) wordt volop geïnvesteerd en geïnnoveerd. Naast een volledig nieuw bedrijfspand wordt het machinepark uitgebreid met een UV flexo 8 kleuren labeldrukpers, een automatische afwerkingsmachine en twee stanslijnen voor blanco labels. Deze investering maakt sneller drukken en inline afwerken mogelijk. De ploeg van 17 wordt er versterkt met een tiental nieuwe medewerkers.

In 2014 zal ASQ een totaalconcept van offset en labels kunnen aanbieden. Het beschikt daarvoor over conventionele en digitale druktechnologie.

ASQ Labels werd opgericht in 1989 en bestaat dit jaar 25 jaar. ASQ Printing maakt deel uit van de ASQ holding en werd opgericht in 2000. ASQ Labels is producent van labels op rol en flexibele verpakkingen en is gevestigd in Lummen. ASQ Printing is de offsetdrukkerij die is uitgerust met Heidelberg- en Shinohara-persen. Bij de twee bedrijven werken 38 mensen.

Samen met de Roemeense vestiging voor de productie van labels op rol, stelt ASQ vandaag 55 medewerkers tewerk. Het bedrijf ontving een Trends Gazellen 2014 als snelst groeiende onderneming van de provincie Limburg in de categorie middelgrote ondernemingen.

Tijdens de laatste Labelexpo in Brussel kocht ASQ de Domino N610i. Deze digitale inkjet UV kleuren labeldrukpers kan vier kleuren en tweemaal dekwit drukken. Hierdoor zal ASQ digitaal op transparant materiaal kunnen drukken. De pers wordt deze week geïnstalleerd.Ook in de vestiging in Roemenië (CSC Etichette) wordt volop geïnvesteerd en geïnnoveerd. Naast een volledig nieuw bedrijfspand wordt het machinepark uitgebreid met een UV flexo 8 kleuren labeldrukpers, een automatische afwerkingsmachine en twee stanslijnen voor blanco labels. Deze investering maakt sneller drukken en inline afwerken mogelijk. De ploeg van 17 wordt er versterkt met een tiental nieuwe medewerkers.In 2014 zal ASQ een totaalconcept van offset en labels kunnen aanbieden. Het beschikt daarvoor over conventionele en digitale druktechnologie.ASQ Labels werd opgericht in 1989 en bestaat dit jaar 25 jaar. ASQ Printing maakt deel uit van de ASQ holding en werd opgericht in 2000. ASQ Labels is producent van labels op rol en flexibele verpakkingen en is gevestigd in Lummen. ASQ Printing is de offsetdrukkerij die is uitgerust met Heidelberg- en Shinohara-persen. Bij de twee bedrijven werken 38 mensen. Samen met de Roemeense vestiging voor de productie van labels op rol, stelt ASQ vandaag 55 medewerkers tewerk. Het bedrijf ontving een Trends Gazellen 2014 als snelst groeiende onderneming van de provincie Limburg in de categorie middelgrote ondernemingen.