Met Etygraf doet Asteria Group een tweede overname in Spanje. Twee jaar geleden nam de internationale groep, onder leiding van CEO Ives Declerck, Coreti Etiquetas over.

"Met een oneindige waaier aan afwerkingsmogelijkheden en een mooie complementariteit met onze eerste Spaanse vestiging Coreti, breidt deze overname onze voetafdruk in Spanje uit en versterkt ze ons engagement voor klantgerichtheid en brede technische kennis", stelt Asteria.

Internationale overnamestrategie

Asteria voert al geruime tijd een internationale overnamestrategie met steun van de investeringsgroep Waterland. In april 2023 nam Asteria Group nog sectorgenoot Barthel Group uit het Duitse Essen over. Het familiale Barthel heeft productievestigingen in Duitsland en Nederland en telt 500 werknemers.

Asteria Group, met hoofdkantoor in het West-Vlaamse Gullegem, overkoepelt ondertussen een dertigtal bedrijven in tien Europese landen, goed voor 1.700 medewerkers.

Met Etygraf doet Asteria Group een tweede overname in Spanje. Twee jaar geleden nam de internationale groep, onder leiding van CEO Ives Declerck, Coreti Etiquetas over."Met een oneindige waaier aan afwerkingsmogelijkheden en een mooie complementariteit met onze eerste Spaanse vestiging Coreti, breidt deze overname onze voetafdruk in Spanje uit en versterkt ze ons engagement voor klantgerichtheid en brede technische kennis", stelt Asteria.Asteria voert al geruime tijd een internationale overnamestrategie met steun van de investeringsgroep Waterland. In april 2023 nam Asteria Group nog sectorgenoot Barthel Group uit het Duitse Essen over. Het familiale Barthel heeft productievestigingen in Duitsland en Nederland en telt 500 werknemers.Asteria Group, met hoofdkantoor in het West-Vlaamse Gullegem, overkoepelt ondertussen een dertigtal bedrijven in tien Europese landen, goed voor 1.700 medewerkers.