Via een uitgekiende buy & build-strategie is de Asteria Group op korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese label- en verpakkingsmarkt. Vandaag is de groep actief in tien Europese landen. In de laatste vier jaar heeft Asteria meer dan twintig overnames gedaan op het Europese vasteland en in het Verenigd Koninkrijk.

Met de overname van Label Craft in Dublin zet Asteria Group voor het eerst voet aan de grond in Ierland. Label Craft, 25 jaar geleden opgericht door Denise Browne en Michael O'Flaherty, produceert labels, folders en dozen voor de farmaceutische industrie. De aandeelhouders Browne en O'Flaherty blijven hun huidige rol als co-managing directors voortzetten.

Via een uitgekiende buy & build-strategie is de Asteria Group op korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese label- en verpakkingsmarkt. Vandaag is de groep actief in tien Europese landen. In de laatste vier jaar heeft Asteria meer dan twintig overnames gedaan op het Europese vasteland en in het Verenigd Koninkrijk.Met de overname van Label Craft in Dublin zet Asteria Group voor het eerst voet aan de grond in Ierland. Label Craft, 25 jaar geleden opgericht door Denise Browne en Michael O'Flaherty, produceert labels, folders en dozen voor de farmaceutische industrie. De aandeelhouders Browne en O'Flaherty blijven hun huidige rol als co-managing directors voortzetten.