De Belgische Asteria Group heeft Label Tech, een etikettenproducent gevestigd in Dublin, overgenomen. Volgens de internationale groep, die geleid wordt door CEO Ives Declerck, gaat het om "een strategische zet" op weg naar het marktleiderschap in de Ierse label- en verpakkingsindustrie.

Label Tech, opgericht in 1992, produceert hoogwaardige etiketten. Het bedrijf heeft flexo- en digitale druktechnologie in huis, alsook een uitgebreid scala aan afwerkingsmogelijkheden. Label Tech fabriceert dozen, leaflets, booklets, extended content labels (ECL's), enzovoort.

Het bedrijf vormt een mooie aanvulling op de activiteiten van Label Craft, een Iers bedrijf dat sinds 2022 deel uitmaakt van de Asteria Group. Vandaag telt de groep 33 productievestigingen in Europa.

De Belgische Asteria Group heeft Label Tech, een etikettenproducent gevestigd in Dublin, overgenomen. Volgens de internationale groep, die geleid wordt door CEO Ives Declerck, gaat het om "een strategische zet" op weg naar het marktleiderschap in de Ierse label- en verpakkingsindustrie.Label Tech, opgericht in 1992, produceert hoogwaardige etiketten. Het bedrijf heeft flexo- en digitale druktechnologie in huis, alsook een uitgebreid scala aan afwerkingsmogelijkheden. Label Tech fabriceert dozen, leaflets, booklets, extended content labels (ECL's), enzovoort.Het bedrijf vormt een mooie aanvulling op de activiteiten van Label Craft, een Iers bedrijf dat sinds 2022 deel uitmaakt van de Asteria Group. Vandaag telt de groep 33 productievestigingen in Europa.