De demonstratie vond plaats in een loods op het industrieterrein van Polder 3 in Rumst. Daar staan drie nieuwe en omgebouwde lasergraveersystemen van fabrikant SEI opgesteld. De systemen beschikken over 7 meter lange transportbanden die de planken onder de lasers aan- en afvoeren. De quotes - er wordt gemikt op een aantal van 200.000 - kunnen tegen betaling via een website door sympathisanten en festivalgangers worden geüpload. De server van de lasersnijsystemen ontvangt de informatie (de quotes) uit de database op de server van de organisatoren. De galvo lasergraveersystemen met een kracht van 135 Watt, graveren aan een snelheid van 1,5 m/sec., tussen 0,3 en 0,4 mm diep, in planken van Okan-hout.

De brug van de internationaal befaamde Belgische kunstenaar Arne Quinze op het festivalterrein , is een geschenk van de organisatoren van Tomorrowland aan de stad Boom. Ze vervangt een oude en vervallen brug.

De demonstratie vond plaats in een loods op het industrieterrein van Polder 3 in Rumst. Daar staan drie nieuwe en omgebouwde lasergraveersystemen van fabrikant SEI opgesteld. De systemen beschikken over 7 meter lange transportbanden die de planken onder de lasers aan- en afvoeren. De quotes - er wordt gemikt op een aantal van 200.000 - kunnen tegen betaling via een website door sympathisanten en festivalgangers worden geüpload. De server van de lasersnijsystemen ontvangt de informatie (de quotes) uit de database op de server van de organisatoren. De galvo lasergraveersystemen met een kracht van 135 Watt, graveren aan een snelheid van 1,5 m/sec., tussen 0,3 en 0,4 mm diep, in planken van Okan-hout.De brug van de internationaal befaamde Belgische kunstenaar Arne Quinze op het festivalterrein , is een geschenk van de organisatoren van Tomorrowland aan de stad Boom. Ze vervangt een oude en vervallen brug.