Uit het persbericht:

'Wij mogen dan een nieuwe speler op de Belgisch/Luxemburgse grafische markt zijn, maar we hebben wel heel veel ervaring', zegt algemeen directeur Bert Schelhaas. 'Wij willen echt iets toevoegen met onze producten, kennis, praktijkervaring en technische support. Onze focus ligt op CtP systemen en prepress (workflow) oplossingen van gerenommeerde merken als Kodak, Cron en Mitsubishi. Daar horen ook CtP offsetplaten bij. Daarnaast gaan wij de Deutsche Druckfarben drukinkten en vernissen op de Belgisch/Luxemburgse markt brengen. Wij bieden een compleet programma inkten voor drukken met conventionele, LED / H-UV, UV en Low Migration inkten. Ook maken wij het mogelijk om zeer snel menginkten te leveren. Onze derde troef worden de verbruiksmaterialen zoals perschemie, coatings, dispersie- & UV lakken. Die produceren wij - sinds 1977 - in eigen huis. Andere grafische verbruiksmaterialen, die wij zelf confectioneren, zijn rubberdoeken, stripplaten, droge en geïmpregneerde wasdoekrollen. Met onze wasdoekrollen, die wij onder het merk PressClean op de internationale markt brengen, zijn we uitgegroeid tot een Europees speler. Een groot aantal van onze eigen producten zijn Fogra én Isega gecertificeerd en voldoen aan de eisen die gesteld worden om voedselveilig drukwerk te produceren.'

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products - opgericht in 1977 - is een grafisch handelshuis én onafhankelijk producent van grafische chemie, coatings, dispersie- & UV lakken, rubberdoeken en wasdoekrollen. Een belangrijk deel van deze producten exporteert AtéCé naar meer dan 70 landen wereldwijd. Met de handelsactiviteiten richt AtéCé zich als totaalleverancier op de grafische industrie in Nederland en vanaf nu ook in België en Luxemburg. AtéCé levert nagenoeg alles voor prepress en press. Het productportfolio bevat - naast grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert - merken waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. Zo is AtéCé in Nederland onder andere 'Value Added Dealer' van Kodak en levert het complete programma grafische producten, workflow en apparatuur.

Uit het persbericht:'Wij mogen dan een nieuwe speler op de Belgisch/Luxemburgse grafische markt zijn, maar we hebben wel heel veel ervaring', zegt algemeen directeur Bert Schelhaas. 'Wij willen echt iets toevoegen met onze producten, kennis, praktijkervaring en technische support. Onze focus ligt op CtP systemen en prepress (workflow) oplossingen van gerenommeerde merken als Kodak, Cron en Mitsubishi. Daar horen ook CtP offsetplaten bij. Daarnaast gaan wij de Deutsche Druckfarben drukinkten en vernissen op de Belgisch/Luxemburgse markt brengen. Wij bieden een compleet programma inkten voor drukken met conventionele, LED / H-UV, UV en Low Migration inkten. Ook maken wij het mogelijk om zeer snel menginkten te leveren. Onze derde troef worden de verbruiksmaterialen zoals perschemie, coatings, dispersie- & UV lakken. Die produceren wij - sinds 1977 - in eigen huis. Andere grafische verbruiksmaterialen, die wij zelf confectioneren, zijn rubberdoeken, stripplaten, droge en geïmpregneerde wasdoekrollen. Met onze wasdoekrollen, die wij onder het merk PressClean op de internationale markt brengen, zijn we uitgegroeid tot een Europees speler. Een groot aantal van onze eigen producten zijn Fogra én Isega gecertificeerd en voldoen aan de eisen die gesteld worden om voedselveilig drukwerk te produceren.'Over AtéCé Graphic ProductsAtéCé Graphic Products - opgericht in 1977 - is een grafisch handelshuis én onafhankelijk producent van grafische chemie, coatings, dispersie- & UV lakken, rubberdoeken en wasdoekrollen. Een belangrijk deel van deze producten exporteert AtéCé naar meer dan 70 landen wereldwijd. Met de handelsactiviteiten richt AtéCé zich als totaalleverancier op de grafische industrie in Nederland en vanaf nu ook in België en Luxemburg. AtéCé levert nagenoeg alles voor prepress en press. Het productportfolio bevat - naast grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert - merken waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. Zo is AtéCé in Nederland onder andere 'Value Added Dealer' van Kodak en levert het complete programma grafische producten, workflow en apparatuur.