Uit het bericht:

De nieuwe Galaxy Lock 3 dispersielak is - zeker in dit door het coronavirus geteisterde tijdperk - uitermate geschikt voor het veredelen van drukwerk dat door veel verschillende mensenhanden gaat. De nieuwe antimicrobiële lak is ontwikkeld door Varcotec in samenwerking met de Universiteit van Regensburg (Duitsland) en getest volgens DIN ISO 22196 door het onafhankelijke Fraunhofer Instituut IVV in München. Volgens de testresultaten kan de kiemreductie oplopen tot 99,5%. Het werkingsprincipe is klinisch getest en toont een langdurig effect aan. Dit antimicrobiële effect wordt geactiveerd door zichtbaar licht en zuurstof en daardoor worden ziektekiemen geïnactiveerd en hygiëne hiaten permanent afgesloten.

In de Benelux markt wordt de dispersielak verkocht onder de merknaam Galaxy Lock 3. In Nederland gebeurt dat door AtéCé en in België / Luxemburg door partner Igepa Belux.

Uit het bericht:De nieuwe Galaxy Lock 3 dispersielak is - zeker in dit door het coronavirus geteisterde tijdperk - uitermate geschikt voor het veredelen van drukwerk dat door veel verschillende mensenhanden gaat. De nieuwe antimicrobiële lak is ontwikkeld door Varcotec in samenwerking met de Universiteit van Regensburg (Duitsland) en getest volgens DIN ISO 22196 door het onafhankelijke Fraunhofer Instituut IVV in München. Volgens de testresultaten kan de kiemreductie oplopen tot 99,5%. Het werkingsprincipe is klinisch getest en toont een langdurig effect aan. Dit antimicrobiële effect wordt geactiveerd door zichtbaar licht en zuurstof en daardoor worden ziektekiemen geïnactiveerd en hygiëne hiaten permanent afgesloten.In de Benelux markt wordt de dispersielak verkocht onder de merknaam Galaxy Lock 3. In Nederland gebeurt dat door AtéCé en in België / Luxemburg door partner Igepa Belux.