Tot voor kort werd deze mengservice verleend door Sun Chemical, maar de Amerikaanse inktfabrikant heeft de vestiging in Zaandam gesloten. De medewerkers zijn in dienst getreden bij AtéCé, die als master distributor van Sun Chemical, aan klanten in de Benelux en Duitsland vanuit het Ink Application Center deze service blijft verlenen.

Inkten op maat

"Met deze uitbreiding is ons portfolio voor het leveren van 'inkten op maat' compleet", zegt Wim van Mastrigt, business development manager. "We kunnen nu voor alle inkttoepassingen de juiste kleur samenstellen en leveren, ook in grotere volumes. Voor conventionele, foodpackaging compliant en UV (LM)/LED-UV offsetinkten én ook voor food packaging compliant (LED)UV flexo-inkten."

"Door de voortzetting van de mengservice van Sun Chemical verdubbelt AtéCé als distributeur van inkten de mengservice in de Benelux en Duitsland", stelt Tom Kerssens, technical director. "Wij bieden voor bijna elke inkttoepassing de juiste oplossing voor zowel commerciële alsook verpakkingsdrukkerijen én de labelindustrie."

Tot voor kort werd deze mengservice verleend door Sun Chemical, maar de Amerikaanse inktfabrikant heeft de vestiging in Zaandam gesloten. De medewerkers zijn in dienst getreden bij AtéCé, die als master distributor van Sun Chemical, aan klanten in de Benelux en Duitsland vanuit het Ink Application Center deze service blijft verlenen."Met deze uitbreiding is ons portfolio voor het leveren van 'inkten op maat' compleet", zegt Wim van Mastrigt, business development manager. "We kunnen nu voor alle inkttoepassingen de juiste kleur samenstellen en leveren, ook in grotere volumes. Voor conventionele, foodpackaging compliant en UV (LM)/LED-UV offsetinkten én ook voor food packaging compliant (LED)UV flexo-inkten.""Door de voortzetting van de mengservice van Sun Chemical verdubbelt AtéCé als distributeur van inkten de mengservice in de Benelux en Duitsland", stelt Tom Kerssens, technical director. "Wij bieden voor bijna elke inkttoepassing de juiste oplossing voor zowel commerciële alsook verpakkingsdrukkerijen én de labelindustrie."