Zeefdruk, letterpress, lino, etsen, steendruk, letterzetten, ambachtelijke druktechieken zijn helemaal terug . Op 6 en 7 mei kan je tijdens 'Druk druk druk' de ateliers en werkplaatsen waar deze druktechieken worden beoefend bezoeken.

'Druk druk druk' loopt over heel Vlaanderen en Brussel en zet grafiek een weekend lang in de kijker. Je kan ook workshops en open ateliers bijwonen en over een kop zondagse koffie en taart ideeën uitwisselen met andere geïnteresseerden en gepassioneerden van oude druktechnieken en grafiek.

Meer info op www.drukdrukdruk.org

Zeefdruk, letterpress, lino, etsen, steendruk, letterzetten, ambachtelijke druktechieken zijn helemaal terug . Op 6 en 7 mei kan je tijdens 'Druk druk druk' de ateliers en werkplaatsen waar deze druktechieken worden beoefend bezoeken.'Druk druk druk' loopt over heel Vlaanderen en Brussel en zet grafiek een weekend lang in de kijker. Je kan ook workshops en open ateliers bijwonen en over een kop zondagse koffie en taart ideeën uitwisselen met andere geïnteresseerden en gepassioneerden van oude druktechnieken en grafiek.Meer info op www.drukdrukdruk.org