Het certificeringsprogramma voor gebruikers van het Kodak Flexcel NX-systeem focust op efficiëntie, herhaalbaarheid en kwaliteit in de plaatproductie. Het certificeringsproces wordt ondersteund met uitgebreide gegevensmeting en -analyse.

Extra motivatie voor team

"Deze certificering bevestigt onze voortdurende toewijding om klanten constant hoogwaardige service en producten te bieden, terwijl het ook een extra motivatie is voor ons interne team om hun goede werk voort te zetten", zegt Marcel Weeren, de Operations manager van Athena Graphics Nederland. "Voor ons is de certificeringsbenchmark een minimumniveau van productienormen waar ons hoogopgeleide team altijd naar streeft om nog beter te presteren."

Voortdurende inspanning

"De wederzijdse relatie en het delen van kennis met Miraclon helpt bij het optimaliseren van onze productieprocessen, vooral tijdens de auditperiode", stelt Weeren. "Dit is geen eenmalige oefening waarbij we alles uit de kast halen, maar eerder een voortdurende inspanning om ervoor te zorgen dat onze processen altijd boven de industrienormen blijven."

Het certificeringsprogramma voor gebruikers van het Kodak Flexcel NX-systeem focust op efficiëntie, herhaalbaarheid en kwaliteit in de plaatproductie. Het certificeringsproces wordt ondersteund met uitgebreide gegevensmeting en -analyse."Deze certificering bevestigt onze voortdurende toewijding om klanten constant hoogwaardige service en producten te bieden, terwijl het ook een extra motivatie is voor ons interne team om hun goede werk voort te zetten", zegt Marcel Weeren, de Operations manager van Athena Graphics Nederland. "Voor ons is de certificeringsbenchmark een minimumniveau van productienormen waar ons hoogopgeleide team altijd naar streeft om nog beter te presteren.""De wederzijdse relatie en het delen van kennis met Miraclon helpt bij het optimaliseren van onze productieprocessen, vooral tijdens de auditperiode", stelt Weeren. "Dit is geen eenmalige oefening waarbij we alles uit de kast halen, maar eerder een voortdurende inspanning om ervoor te zorgen dat onze processen altijd boven de industrienormen blijven."