Het nieuwe systeem voor digitale flexoplaatvervaardiging zal worden geïnstalleerd op de site van het bedrijf in Roeselare. Het moet Athena Graphics in staat stellen de transformatie van flexo voort te zetten en de groei van het bedrijf te ondersteunen. De investering is ook een garantie voor de continuïteit van de productie omdat het een aanvullend apparaat is voor het andere Kodak Flexcel NX-systeem van het bedrijf in de vestiging in Veenendaal, Nederland.

Stefaan Deblauwe, COO Group, Athena Graphics, legt uit: "We bieden onze klanten een one-stop-shop service die onze eigen knowhow en expertise omvat om ervoor te zorgen dat ze drukwerk van de beste kwaliteit kunnen maken. De investering in deze technologie laat hen toe premium toepassingen te drukken."

Op de foto van links naar rechts: Reinhilde Stoffels (Flexo Product Specialist bij Heidelberg Benelux), Claude Corneillie (Flexo Manager bij Athena Graphics), Stefaan Deblauwe (COO Group Athena Graphics), Roland Hamacher (Division Sales Manager EAMER van Miraclon).

Het nieuwe systeem voor digitale flexoplaatvervaardiging zal worden geïnstalleerd op de site van het bedrijf in Roeselare. Het moet Athena Graphics in staat stellen de transformatie van flexo voort te zetten en de groei van het bedrijf te ondersteunen. De investering is ook een garantie voor de continuïteit van de productie omdat het een aanvullend apparaat is voor het andere Kodak Flexcel NX-systeem van het bedrijf in de vestiging in Veenendaal, Nederland.Stefaan Deblauwe, COO Group, Athena Graphics, legt uit: "We bieden onze klanten een one-stop-shop service die onze eigen knowhow en expertise omvat om ervoor te zorgen dat ze drukwerk van de beste kwaliteit kunnen maken. De investering in deze technologie laat hen toe premium toepassingen te drukken."Op de foto van links naar rechts: Reinhilde Stoffels (Flexo Product Specialist bij Heidelberg Benelux), Claude Corneillie (Flexo Manager bij Athena Graphics), Stefaan Deblauwe (COO Group Athena Graphics), Roland Hamacher (Division Sales Manager EAMER van Miraclon).