Het gaat om een totale investering van 5 miljoen euro. De nieuwbouw met een vloeroppervlakte van 6000 m² is 2,5 keer groter dan het vorige gebouw en staat op een terrein van 8100 m².

Athena Graphics startte twintig jaar geleden vanuit het niets met een flexo-prepressbedrijf. Vandaag heeft de firma 80 werknemers in dienst en bedraagt de verwachte omzet voor 2011, 9,6 miljoen euro. Dat is 10 % meer dan vorig jaar. Ook het personeelsbestand en het aantal m² belichte flexoplaten groeide met een gelijkaardig percentage.

België, Nederland en Frankrijk zijn elk verantwoordelijk voor 1/3 van de omzet. In het Nederlandse Veenendaal heeft Athena Graphics een verkoopkantoor en productieafdeling. In Frankrijk wordt voor 2012, vermoedelijk in de steek van Bretagne, de oprichting van een productievestiging gepland.

Athena Graphics werkt voor merkeigenaars en flexodrukkerijen. Naast prepress, proofing en het vervaardigen van platen, biedt het bedrijf tal van internettools aan die het uploaden van artwork en het samenwerken aan verpakkingen vergemakkelijken. Een nieuwe dienst is a.ton waarmee asset management en projectmanagement aan klanten wordt aangeboden. Ignace Cosaert die aan het hoofd staat van Athena Graphics, sluit niet uit dat deze dienst later zal verzelfstandigd worden.

Het gaat om een totale investering van 5 miljoen euro. De nieuwbouw met een vloeroppervlakte van 6000 m² is 2,5 keer groter dan het vorige gebouw en staat op een terrein van 8100 m².Athena Graphics startte twintig jaar geleden vanuit het niets met een flexo-prepressbedrijf. Vandaag heeft de firma 80 werknemers in dienst en bedraagt de verwachte omzet voor 2011, 9,6 miljoen euro. Dat is 10 % meer dan vorig jaar. Ook het personeelsbestand en het aantal m² belichte flexoplaten groeide met een gelijkaardig percentage.België, Nederland en Frankrijk zijn elk verantwoordelijk voor 1/3 van de omzet. In het Nederlandse Veenendaal heeft Athena Graphics een verkoopkantoor en productieafdeling. In Frankrijk wordt voor 2012, vermoedelijk in de steek van Bretagne, de oprichting van een productievestiging gepland.Athena Graphics werkt voor merkeigenaars en flexodrukkerijen. Naast prepress, proofing en het vervaardigen van platen, biedt het bedrijf tal van internettools aan die het uploaden van artwork en het samenwerken aan verpakkingen vergemakkelijken. Een nieuwe dienst is a.ton waarmee asset management en projectmanagement aan klanten wordt aangeboden. Ignace Cosaert die aan het hoofd staat van Athena Graphics, sluit niet uit dat deze dienst later zal verzelfstandigd worden.