Athena Graphics uit Roeselare, dat digitale bestanden voor grote merken beheert en bewerkt, mocht de award in ontvangst nemen in de categorie "flexibele verpakking (smalbaan tot 800 mm)" dankzij de verpakking "Risotto aux champignons de Paris". Een internationale jury sprak zich lovend uit over de technische complexiteit en de hoge moeilijkheidsgraad van deze verpakking.

"Deze award winnen is opnieuw een grote erkenning en reflecteert eens te meer onze expertise", aldus Ignace Cosaert, CEO van Athena Graphics.

Athena Graphics uit Roeselare, dat digitale bestanden voor grote merken beheert en bewerkt, mocht de award in ontvangst nemen in de categorie "flexibele verpakking (smalbaan tot 800 mm)" dankzij de verpakking "Risotto aux champignons de Paris". Een internationale jury sprak zich lovend uit over de technische complexiteit en de hoge moeilijkheidsgraad van deze verpakking."Deze award winnen is opnieuw een grote erkenning en reflecteert eens te meer onze expertise", aldus Ignace Cosaert, CEO van Athena Graphics.