Athena Graphics heeft een oppervlakte van 8000 m² waarvan de bebouwde oppervlakte 6000 m² bedraagt. Het gebouw is gelegen op het nieuwe bedrijvenpark "Wijnendale" en is reeds zichtbaar vanop de brug van de ringbaan. Het ontwerp kwam van architectenbureau "Govaert & Vanhoutte" dat eveneens de coördinatie van de bouwactiviteiten voor zich nam. Aannemer "Valcke" stond in voor de realisatie ervan. Er werd veel aandacht besteed aan lichtinval.

Athena Graphics won de award voor de mooiste nieuwbouw, ontworpen door kunstenaar Marc Claerhout. Ieder jaar maakt hij nieuwe, originele creaties die terugslaan op de prestatie van de winnaars en hun categorie. De uitreiking vond plaats in het Fabriekspand op zaterdag 28 januari 2012.

Athena Graphics heeft een oppervlakte van 8000 m² waarvan de bebouwde oppervlakte 6000 m² bedraagt. Het gebouw is gelegen op het nieuwe bedrijvenpark "Wijnendale" en is reeds zichtbaar vanop de brug van de ringbaan. Het ontwerp kwam van architectenbureau "Govaert & Vanhoutte" dat eveneens de coördinatie van de bouwactiviteiten voor zich nam. Aannemer "Valcke" stond in voor de realisatie ervan. Er werd veel aandacht besteed aan lichtinval. Athena Graphics won de award voor de mooiste nieuwbouw, ontworpen door kunstenaar Marc Claerhout. Ieder jaar maakt hij nieuwe, originele creaties die terugslaan op de prestatie van de winnaars en hun categorie. De uitreiking vond plaats in het Fabriekspand op zaterdag 28 januari 2012.