Fincarta is de leider in Italië op het gebied van dozen voor chocolade, koffie en alcoholische dranken. Het bedrijf is ook toonaangevend op het gebied van POS-karton en verpakkingsmateriaal voor het bekende, feestelijke 'panettone'-gebak.De Italiaanse fabrieken Cartotecnica Chierese, Con-Pak, PLV en Cartotecnica Tifernate bevinden zich respectievelijk in de regio's van Turijn, Milaan en Perugia. De Amerikaanse vestiging, Two-C-Pack, is in de buurt van Boston.

Via deze overname engageert Autajon zich voor de grote producenten van zoetwaren en alcoholische dranken. Eerder had Autajon dat al gedaan voor de grote namen in de parfum- en cosmeticasector, de farmaceutische laboratoria en de voedingssector.

Met de bijdrage van Fincarta hoopt Autajon in 2014 de symbolische drempel van 500 miljoen euro omzet te overschrijden.

Groupe Autajon, met hoofdkantoor in het Franse Montélimar, is een bekende specialist van vouwdozen, koffers, etiketten en POS-materiaal. De groep is actief in bijna alle takken van de verpakkingsindustrie: parfum- en cosmetica, farmaceutica, wijnen en sterkedranken, voeding, snoepwaren, chocolade, koffie en thee, ...

Groupe Autajon is in België aanwezig via haar filialen Autajon Labels Wommelgem (etiketten, het vroegere Bopack Labels) en Autajon Packaging Belgium (vouwdozen en POS, de vroegere Kartonnage Meulemans). De groep telt 3500 werknemers, verdeeld over 26 productie-eenheden in Europa en de Verenigde Staten.

Fincarta is de leider in Italië op het gebied van dozen voor chocolade, koffie en alcoholische dranken. Het bedrijf is ook toonaangevend op het gebied van POS-karton en verpakkingsmateriaal voor het bekende, feestelijke 'panettone'-gebak.De Italiaanse fabrieken Cartotecnica Chierese, Con-Pak, PLV en Cartotecnica Tifernate bevinden zich respectievelijk in de regio's van Turijn, Milaan en Perugia. De Amerikaanse vestiging, Two-C-Pack, is in de buurt van Boston.Via deze overname engageert Autajon zich voor de grote producenten van zoetwaren en alcoholische dranken. Eerder had Autajon dat al gedaan voor de grote namen in de parfum- en cosmeticasector, de farmaceutische laboratoria en de voedingssector.Met de bijdrage van Fincarta hoopt Autajon in 2014 de symbolische drempel van 500 miljoen euro omzet te overschrijden.Groupe Autajon, met hoofdkantoor in het Franse Montélimar, is een bekende specialist van vouwdozen, koffers, etiketten en POS-materiaal. De groep is actief in bijna alle takken van de verpakkingsindustrie: parfum- en cosmetica, farmaceutica, wijnen en sterkedranken, voeding, snoepwaren, chocolade, koffie en thee, ...Groupe Autajon is in België aanwezig via haar filialen Autajon Labels Wommelgem (etiketten, het vroegere Bopack Labels) en Autajon Packaging Belgium (vouwdozen en POS, de vroegere Kartonnage Meulemans). De groep telt 3500 werknemers, verdeeld over 26 productie-eenheden in Europa en de Verenigde Staten.