Continue automatisering van de workflow zal een van de speerpunten zijn van de veertiende editie van Hunkeler Innovationdays in Luzern.

"Boekproducenten, commerciële drukkerijen, transactionele drukkers en direct mailers zien hun oplages afnemen, waardoor het aantal voorbereidingsprocessen toeneemt. Efficiënte nieuwe productielijnen moeten manuele interventies minimaliseren of elimineren om kosten te besparen en marges te vergroten", duidt Hunkeler, de organisator van de innovatiedagen.

Europese en wereldpremières

"Het 'wit paper in, afgewerkt product uit'-bedrijfsmodel hangt af van geavanceerde automatisering", stelt Hunkeler. Het bedrijf zal in Luzern nieuwe automatiseringstechnologie demonstreren voor het Gen8-productieplatform.

Daarnaast presenteren bijna honderd partners hun nieuwste producten op het vlak van digitaal printen en verwerken in twee hallen. Tot deze partners behoren alle grote fabrikanten van print- en afwerkingssystemen, softwareontwikkelaars en leveranciers van afwerkingsmaterialen en verbruiksartikelen. Verschillende exposanten zullen Europese of wereldpremières aankondigen.

Continue automatisering van de workflow zal een van de speerpunten zijn van de veertiende editie van Hunkeler Innovationdays in Luzern."Boekproducenten, commerciële drukkerijen, transactionele drukkers en direct mailers zien hun oplages afnemen, waardoor het aantal voorbereidingsprocessen toeneemt. Efficiënte nieuwe productielijnen moeten manuele interventies minimaliseren of elimineren om kosten te besparen en marges te vergroten", duidt Hunkeler, de organisator van de innovatiedagen."Het 'wit paper in, afgewerkt product uit'-bedrijfsmodel hangt af van geavanceerde automatisering", stelt Hunkeler. Het bedrijf zal in Luzern nieuwe automatiseringstechnologie demonstreren voor het Gen8-productieplatform.Daarnaast presenteren bijna honderd partners hun nieuwste producten op het vlak van digitaal printen en verwerken in twee hallen. Tot deze partners behoren alle grote fabrikanten van print- en afwerkingssystemen, softwareontwikkelaars en leveranciers van afwerkingsmaterialen en verbruiksartikelen. Verschillende exposanten zullen Europese of wereldpremières aankondigen.