Four Pees, met hoofdkantoor in Gentbrugge, is vijftien jaar actief in de grafische sector en ondersteunt bedrijven met de automatisering van hun prepress- en printprocessen. Het technologiebedrijf is actief als softwareverdeler en automatiseringsintegrator en treedt nu toe tot de Ghent Workgroup. De internationale organisatie legt processpecificaties vast voor optimale werkmethodes in grafische workflows.

Automatiseringsbedrijf Four Pees en zijn directieleden hebben al sinds de oprichting van de Ghent Workgoup nauwe banden met de organisatie. Zo is de CTO van Four Pees, David van Driessche, executive director van de Ghent Workgroup en medevoorzitter van het Specification subcommittee. Christian Blaise, die na de acquisitie van AgileStreams director of Professional Services & Support werd bij Four Pees, is marketing officer bij de Ghent Workgroup en ondervoorzitter van het Packaging subcommitte.

Waardevolle input uit de sector

"Hoewel we nog geen officieel lid waren, voelde het wel zo aan door het werk van Christian en David", zegt Tom Peire, de CEO van Four Pees. "Door onze voortdurende groei en meer rechtstreekse marktbetrokkenheid is het echter tijd om ons engagement te formaliseren door officieel lid te worden." Volgens David Zwang, de voorzitter van de Ghent Workgroup, is een van de sterktes van de Ghent Workgroup het feit dat al de beslissingen en normen van de organisatie gebaseerd zijn op input uit de sector.

"Dat is heel belangrijk voor de markt. De experts bij Four Pees komen elke dag in aanraking met alle facetten van onze sector en geven ons waardevolle input over wat er leeft en nodig is. We zijn dan ook verheugd Four Pees te mogen verwelkomen en kijken uit naar hun inzichten om de nieuwe print- en verpakkingsspecificaties uit te werken die onze sector door toekomstige veranderingen, uitdagingen en kansen moeten loodsen", aldus Zwang.

Four Pees, met hoofdkantoor in Gentbrugge, is vijftien jaar actief in de grafische sector en ondersteunt bedrijven met de automatisering van hun prepress- en printprocessen. Het technologiebedrijf is actief als softwareverdeler en automatiseringsintegrator en treedt nu toe tot de Ghent Workgroup. De internationale organisatie legt processpecificaties vast voor optimale werkmethodes in grafische workflows.Automatiseringsbedrijf Four Pees en zijn directieleden hebben al sinds de oprichting van de Ghent Workgoup nauwe banden met de organisatie. Zo is de CTO van Four Pees, David van Driessche, executive director van de Ghent Workgroup en medevoorzitter van het Specification subcommittee. Christian Blaise, die na de acquisitie van AgileStreams director of Professional Services & Support werd bij Four Pees, is marketing officer bij de Ghent Workgroup en ondervoorzitter van het Packaging subcommitte."Hoewel we nog geen officieel lid waren, voelde het wel zo aan door het werk van Christian en David", zegt Tom Peire, de CEO van Four Pees. "Door onze voortdurende groei en meer rechtstreekse marktbetrokkenheid is het echter tijd om ons engagement te formaliseren door officieel lid te worden." Volgens David Zwang, de voorzitter van de Ghent Workgroup, is een van de sterktes van de Ghent Workgroup het feit dat al de beslissingen en normen van de organisatie gebaseerd zijn op input uit de sector."Dat is heel belangrijk voor de markt. De experts bij Four Pees komen elke dag in aanraking met alle facetten van onze sector en geven ons waardevolle input over wat er leeft en nodig is. We zijn dan ook verheugd Four Pees te mogen verwelkomen en kijken uit naar hun inzichten om de nieuwe print- en verpakkingsspecificaties uit te werken die onze sector door toekomstige veranderingen, uitdagingen en kansen moeten loodsen", aldus Zwang.