Volgens Li Wen, senior director en general manager, Graphics EMENA, is de productontwikkeling sinds het evenement van 2019 onverminderd doorgegaan. "Niemand kan stil blijven staan in deze branche. Dit jaar zijn we meer dan ooit gefocust op duurzaamheid als drijvende kracht achter onze innovaties."

Avery Dennison en Mactac focussen op folies voor mobiele en architecturale toepassingen.

PVC-vrije folie

Dit jaar presenteren Avery Dennison en Mactac duurzame digitale inpakfolies, wikkelfolies en laminaten, innovaties in het gamma van de 'Supreme Protection Films', nieuwe raamfolies, nieuwe texturen voor 'Wall Films', enzovoort. Avery Dennison komt ook met een nieuwe digitaal bedrukbare PVC-vrije folie. Dit product is geschikt voor gedeeltelijke en volledige wraps op commerciële vloten en particuliere voertuigen en ook voor binnen- en buitenborden. Het materiaal biedt een uitstekende 3D-vervormbaarheid voor veeleisende projecten en is volgens de fabrikant gemakkelijk te herpositioneren door middel van de 'Easy Apply'-technologie.

Avery Dennison en Mactac focussen op folies voor mobiele en architecturale toepassingen.

Gepatenteerde lijmtechnologie

Mactac's afdrukbare media-opties omvatten JT 10700 WG-BFG-XR, die uitstekende prestaties biedt voor 3D-toepassingen op de lange termijn. Deze film breidt het JT 10700-assortiment uit, met behulp van Mactac Bubble-free gepatenteerde lijmtechnologie voor snelle applicatie. De nieuwe JT 10700 WG-BFG-XR biedt niet alleen een goed gebalanceerde initiële kleefstof, maar zorgt ook voor een gladde afwerking.

Avery Dennison en Mactac focussen op folies voor mobiele en architecturale toepassingen.
Volgens Li Wen, senior director en general manager, Graphics EMENA, is de productontwikkeling sinds het evenement van 2019 onverminderd doorgegaan. "Niemand kan stil blijven staan in deze branche. Dit jaar zijn we meer dan ooit gefocust op duurzaamheid als drijvende kracht achter onze innovaties." Dit jaar presenteren Avery Dennison en Mactac duurzame digitale inpakfolies, wikkelfolies en laminaten, innovaties in het gamma van de 'Supreme Protection Films', nieuwe raamfolies, nieuwe texturen voor 'Wall Films', enzovoort. Avery Dennison komt ook met een nieuwe digitaal bedrukbare PVC-vrije folie. Dit product is geschikt voor gedeeltelijke en volledige wraps op commerciële vloten en particuliere voertuigen en ook voor binnen- en buitenborden. Het materiaal biedt een uitstekende 3D-vervormbaarheid voor veeleisende projecten en is volgens de fabrikant gemakkelijk te herpositioneren door middel van de 'Easy Apply'-technologie. Mactac's afdrukbare media-opties omvatten JT 10700 WG-BFG-XR, die uitstekende prestaties biedt voor 3D-toepassingen op de lange termijn. Deze film breidt het JT 10700-assortiment uit, met behulp van Mactac Bubble-free gepatenteerde lijmtechnologie voor snelle applicatie. De nieuwe JT 10700 WG-BFG-XR biedt niet alleen een goed gebalanceerde initiële kleefstof, maar zorgt ook voor een gladde afwerking.