Het is wereldwijd een van de grootste operationele initiatieven van Avery Dennison in de afgelopen jaren.

De uitbreiding omvat een coater die voor verschillende toepassingen geschikt is, extra snijcapaciteit, een nieuwe verpakkingslijn en een geautomatiseerd magazijn.

De totale gebruikte ruimte in Rodange is met meer dan 12.000 m² toegenomen en is geoptimaliseerd om maximale duurzaamheidsvoordelen te bieden op het gebied van afvalbeheer, energieverbruik en efficiënt watergebruik. Bovendien verwacht het bedrijf door de uitbreiding te voorzien op een locatie die dichter bij meer van zijn klanten ligt, een jaarlijkse vermindering van de broeikasgassen met 700 ton door een lager energieverbruik bij de leveringen.

Avery Dennison Corporation is een wereldwijd opererend bedrijf dat een grote verscheidenheid aan etiketten en functionele materialen ontwikkelt en fabriceert. De producten van het bedrijf die in bijna elke belangrijke industrie worden gebruikt, omvatten ondermeer zelfklevende materialen voor etiketten, grafische en visuele toepassingen. Het hoofdkwartier bevindt zich in Glendale in Californië. Het bedrijf stelt ongeveer 30.000 werknemers in meer dan 50 landen tewerk. De gerapporteerde omzet in 2018 bedroeg 7,2 miljard dollar. Avery Dennison is ook eigenaar van Mactac in Soignies.

Het is wereldwijd een van de grootste operationele initiatieven van Avery Dennison in de afgelopen jaren.De uitbreiding omvat een coater die voor verschillende toepassingen geschikt is, extra snijcapaciteit, een nieuwe verpakkingslijn en een geautomatiseerd magazijn.De totale gebruikte ruimte in Rodange is met meer dan 12.000 m² toegenomen en is geoptimaliseerd om maximale duurzaamheidsvoordelen te bieden op het gebied van afvalbeheer, energieverbruik en efficiënt watergebruik. Bovendien verwacht het bedrijf door de uitbreiding te voorzien op een locatie die dichter bij meer van zijn klanten ligt, een jaarlijkse vermindering van de broeikasgassen met 700 ton door een lager energieverbruik bij de leveringen.Avery Dennison Corporation is een wereldwijd opererend bedrijf dat een grote verscheidenheid aan etiketten en functionele materialen ontwikkelt en fabriceert. De producten van het bedrijf die in bijna elke belangrijke industrie worden gebruikt, omvatten ondermeer zelfklevende materialen voor etiketten, grafische en visuele toepassingen. Het hoofdkwartier bevindt zich in Glendale in Californië. Het bedrijf stelt ongeveer 30.000 werknemers in meer dan 50 landen tewerk. De gerapporteerde omzet in 2018 bedroeg 7,2 miljard dollar. Avery Dennison is ook eigenaar van Mactac in Soignies.