Het was de bedrijfs- en technologiewebsite CTech die in een artikel aangaf dat Alon Bar-Shany op 9 juni aan het peroneel meedeelde dat hij zou vertrekken. Zijn vertrek zou verband houden met een reorganisatie waartegen hij zich verzette.

Haim Levit is inmiddels benoemd als zijn opvolger. Levit werkt al 25 jaar bij Indigo en is verantwoordelijk voor de werelwijde go-to-market strategie van HP's Graphics and Industrial business. Hij woont in de VS en zal naar Israël verhuizen.

Bar-Shany trad in 1995 toe tot het bedrijf , werd drie jaar later CFO en bekleedde vanaf 2004, twee jaar na de overname van de Indigo-aktiviteiten door HP, de functie van general manager. Hij was de opvolger van Benny Landa, de stichter van Indigo.

Bar-Shany is al die jaren het publieke gezicht van HP Indigo geweest. De non-conformistische Alon, klein van gestalte en met half lang haar, presenteerde altijd zelf de nieuwigheden en visie van de firma tijdens pers- en klantenevenementen en op beurzen wereldwijd waar hij steevast op de stand aanwezig was. Hij was een inspirator voor veel bedrijfsleiders en gemakkelijk aanspreekbaar.

Het was de bedrijfs- en technologiewebsite CTech die in een artikel aangaf dat Alon Bar-Shany op 9 juni aan het peroneel meedeelde dat hij zou vertrekken. Zijn vertrek zou verband houden met een reorganisatie waartegen hij zich verzette.Haim Levit is inmiddels benoemd als zijn opvolger. Levit werkt al 25 jaar bij Indigo en is verantwoordelijk voor de werelwijde go-to-market strategie van HP's Graphics and Industrial business. Hij woont in de VS en zal naar Israël verhuizen.Bar-Shany trad in 1995 toe tot het bedrijf , werd drie jaar later CFO en bekleedde vanaf 2004, twee jaar na de overname van de Indigo-aktiviteiten door HP, de functie van general manager. Hij was de opvolger van Benny Landa, de stichter van Indigo.Bar-Shany is al die jaren het publieke gezicht van HP Indigo geweest. De non-conformistische Alon, klein van gestalte en met half lang haar, presenteerde altijd zelf de nieuwigheden en visie van de firma tijdens pers- en klantenevenementen en op beurzen wereldwijd waar hij steevast op de stand aanwezig was. Hij was een inspirator voor veel bedrijfsleiders en gemakkelijk aanspreekbaar.