Veel enthousiasme bij exposanten en bezoekers op de vierdaagse internationale Fespa-vakbeurs in RAI Amsterdam vorige week. Qua aantallen was deze editie, de eerste sinds het uitbreken van de coronapandemie, eerder bescheiden te noemen, maar de sfeer op beurs was opperbest. Precieze bezoekerscijfers zijn nog niet bekendgemaakt.

Het 'back in business'-gevoeld stond centraal op deze internationale live beurs voor de print- en signindustrie. Het was weer face-to-face netwerken op een goed gevulde beursvloer met producerende machines, demonstrerende specialisten, een hapje en een drankje, enzovoort.

Van Amsterdam naar Berlijn

Fespa België, de snelst groeiende landenorganisatie van de internationale Fespa-community, trok met een volle bus bezoekers richting Amsterdam. De Belgen wuifden onder andere onze landgenoot Christian Duyckaerts uit die afscheid nam als president van Fespa. Duyckaerts wordt opgevolgd door de Fransman Christophe Aussenac, sinds 2017 vice president van Fespa en tevens voorzitter van Fespa France.

De volgende editie van de Fespa Global Print Expo vindt plaats van 31 mei tot en met 3 juni 2022 in Berlijn. Fespa trekt voor de derde keer naar de Duitse hoofdstad, een populaire bestemming voor de print- en signwereld. De laatste passage in Berlijn was in 2018.

Een uitgebreid verslag over de innovaties en nieuwigheden die te zien waren op Fespa Amsterdam kan u lezen in de novembernummers van M&C Magazine en Grafisch Nieuws.

Veel enthousiasme bij exposanten en bezoekers op de vierdaagse internationale Fespa-vakbeurs in RAI Amsterdam vorige week. Qua aantallen was deze editie, de eerste sinds het uitbreken van de coronapandemie, eerder bescheiden te noemen, maar de sfeer op beurs was opperbest. Precieze bezoekerscijfers zijn nog niet bekendgemaakt.Het 'back in business'-gevoeld stond centraal op deze internationale live beurs voor de print- en signindustrie. Het was weer face-to-face netwerken op een goed gevulde beursvloer met producerende machines, demonstrerende specialisten, een hapje en een drankje, enzovoort.Fespa België, de snelst groeiende landenorganisatie van de internationale Fespa-community, trok met een volle bus bezoekers richting Amsterdam. De Belgen wuifden onder andere onze landgenoot Christian Duyckaerts uit die afscheid nam als president van Fespa. Duyckaerts wordt opgevolgd door de Fransman Christophe Aussenac, sinds 2017 vice president van Fespa en tevens voorzitter van Fespa France.De volgende editie van de Fespa Global Print Expo vindt plaats van 31 mei tot en met 3 juni 2022 in Berlijn. Fespa trekt voor de derde keer naar de Duitse hoofdstad, een populaire bestemming voor de print- en signwereld. De laatste passage in Berlijn was in 2018.Een uitgebreid verslag over de innovaties en nieuwigheden die te zien waren op Fespa Amsterdam kan u lezen in de novembernummers van M&C Magazine en Grafisch Nieuws.