Bain Capital deelde op 23 december 2017 mee dat het een definitief akkoord over de overname van Fedrigoni ondertekend had. Volgens de Italiaanse media is de transactie goed voor 650 miljoen euro. De Italiaanse familie Fedrigoni behoudt overigens wel een minderheidsaandeel van 10% in de onderneming. Voor Fedrigoni is Bain Capital de investeerder die de internationale groei en ontwikkeling van het bedrijf moet versterken.

Fedrigoni dat in 1888 opgericht werd en in Verona (Italië) gevestigd is, staat internationaal bekend om zijn hoogwaardig productaanbod. Over 2017 verwacht de onderneming een omzet van ongeveer 1,1 miljard euro. Fedrigoni bezit 13 productievestigingen (9 in Italië, 2 in Spanje en 2 in Brazilië) en een internationaal distributienetwerk met meer dan 2700 medewerkers.

Bain Capital is een van de grootste particuliere investeringsbedrijven. De onderneming is internationaal actief en heeft investeringen in meer dan 760 bedrijven uit sectoren zoals consumptie en distributie, financiële diensten, gezondheid, industrie, technologie, media en telecommunicatie.

Bain Capital deelde op 23 december 2017 mee dat het een definitief akkoord over de overname van Fedrigoni ondertekend had. Volgens de Italiaanse media is de transactie goed voor 650 miljoen euro. De Italiaanse familie Fedrigoni behoudt overigens wel een minderheidsaandeel van 10% in de onderneming. Voor Fedrigoni is Bain Capital de investeerder die de internationale groei en ontwikkeling van het bedrijf moet versterken.Fedrigoni dat in 1888 opgericht werd en in Verona (Italië) gevestigd is, staat internationaal bekend om zijn hoogwaardig productaanbod. Over 2017 verwacht de onderneming een omzet van ongeveer 1,1 miljard euro. Fedrigoni bezit 13 productievestigingen (9 in Italië, 2 in Spanje en 2 in Brazilië) en een internationaal distributienetwerk met meer dan 2700 medewerkers.Bain Capital is een van de grootste particuliere investeringsbedrijven. De onderneming is internationaal actief en heeft investeringen in meer dan 760 bedrijven uit sectoren zoals consumptie en distributie, financiële diensten, gezondheid, industrie, technologie, media en telecommunicatie.