De twee bedrijven, ColorConsulting en QuadTech (eind 2017 overgenomen door Baldwin Vision Systems), werken sinds 2012 samen. De ColorTrack-software vormt het hart van de workflowoplossing voor kleur- en inktbeheer en deelt live gegevens met het inline kleurmeetsysteem DeltaCam.

Focussen op sterke punten

"Onze gecombineerde technische teams werkten nauw samen om een unieke kleur- en inktworkflowoplossing te ontwikkelen. Deze overeenkomst is de natuurlijke stap om continuïteit te geven aan een uniek project dat de behoeften van de verpakkingsdrukker centraal stelt in onze gezamenlijke ontwikkeling", zegt Carlo Carnelli, de general manager van ColorConsulting.

"Wat we met deze overeenkomst doen, is beide organisaties terug laten focussen op hun sterke punten", stelt Patrick Keller, de president van Baldwin Vision Systems. "Dit stelt ons in staat om meer technische middelen te besteden aan onze primaire expertise: inline kleurmeting en de voortdurende ontwikkeling van kleurmeting met DeltaCam."

De ColorTrack-software wordt verder ontwikkeld door ColorConsulting.
De twee bedrijven, ColorConsulting en QuadTech (eind 2017 overgenomen door Baldwin Vision Systems), werken sinds 2012 samen. De ColorTrack-software vormt het hart van de workflowoplossing voor kleur- en inktbeheer en deelt live gegevens met het inline kleurmeetsysteem DeltaCam."Onze gecombineerde technische teams werkten nauw samen om een unieke kleur- en inktworkflowoplossing te ontwikkelen. Deze overeenkomst is de natuurlijke stap om continuïteit te geven aan een uniek project dat de behoeften van de verpakkingsdrukker centraal stelt in onze gezamenlijke ontwikkeling", zegt Carlo Carnelli, de general manager van ColorConsulting."Wat we met deze overeenkomst doen, is beide organisaties terug laten focussen op hun sterke punten", stelt Patrick Keller, de president van Baldwin Vision Systems. "Dit stelt ons in staat om meer technische middelen te besteden aan onze primaire expertise: inline kleurmeting en de voortdurende ontwikkeling van kleurmeting met DeltaCam."