"Dit was de eerste thuismatch van de Buffalo's in de nationale competitie sinds we eind oktober onze nieuwe merkidentiteit de wereld hebben ingestuurd. Voor de gelegenheid kreeg het stadion een nieuw jasje. Baloise en La Gantoise zijn al 35 jaar lang partners", zegt Liesbeth Laureys, de directeur Marketing & Digital Business van Baloise.

Vaste panelen en digitale schermen

Twee nieuwe zeildoeken verwelkomen de bezoekers aan de ingang van het stadion van KAA Gent. Ook aan de binnenkant zijn het nieuwe logo en de nieuwe kleuren van Baloise zichtbaar, zowel op de vaste panelen als op de digitale schermen.

"Voor de rebranding maken we gebruik van onze vaste partner NeonElite uit Pittem", stelt Renate Hufkens, lead Public Affairs & Media Relations bij Baloise. "Zij staan zowel in voor alle Baloise lichtreclame voor de eigen gebouwen, alsook voor de publicitaire verlichting op de kantoren van de makelaars als voor alle spandoeken aan de Ghelamco Arena."

Voor de rebranding in het stadion deed de verzekeraar een beroep op Printville, de vaste partner van KAA Gent. Tegen 13 november wordt ook het stadion van de Luikse voetbalclub Standard onder handen genomen.

"Dit was de eerste thuismatch van de Buffalo's in de nationale competitie sinds we eind oktober onze nieuwe merkidentiteit de wereld hebben ingestuurd. Voor de gelegenheid kreeg het stadion een nieuw jasje. Baloise en La Gantoise zijn al 35 jaar lang partners", zegt Liesbeth Laureys, de directeur Marketing & Digital Business van Baloise.Twee nieuwe zeildoeken verwelkomen de bezoekers aan de ingang van het stadion van KAA Gent. Ook aan de binnenkant zijn het nieuwe logo en de nieuwe kleuren van Baloise zichtbaar, zowel op de vaste panelen als op de digitale schermen."Voor de rebranding maken we gebruik van onze vaste partner NeonElite uit Pittem", stelt Renate Hufkens, lead Public Affairs & Media Relations bij Baloise. "Zij staan zowel in voor alle Baloise lichtreclame voor de eigen gebouwen, alsook voor de publicitaire verlichting op de kantoren van de makelaars als voor alle spandoeken aan de Ghelamco Arena."Voor de rebranding in het stadion deed de verzekeraar een beroep op Printville, de vaste partner van KAA Gent. Tegen 13 november wordt ook het stadion van de Luikse voetbalclub Standard onder handen genomen.