Vorige week noopten de nieuwe coronamaatregelen BAM en organisator OFCORES tot het uitstellen van het BAM Marketing Congress 2021. Nu kondigen ze aan dat het congres op 5 en 6 mei 2022 zal plaatsvinden in de Nekkerhal in Mechelen. Zo wordt de veertigste editie het eerste lentecongres van de vakvereniging.

"We willen het juiste evenwicht vinden tussen economische continuïteit en veiligheid voor onze gezondheid", zegt BAM Marketing Congress-voorzitter Alex Thoré (Magis Company). "Dat evenwicht is er op dit moment onvoldoende. Een lentecongres kan daar het juiste antwoord op zijn."

Veertigste editie

Op dit moment hebben met Jonah Berger, Vincent Bragg, Jasna Rok en Arne Quinze, de vier opening en closing keynotes, bevestigd dat ze er zullen bijzijn op het lentecongres. Het BAM Marketing Congress-team contacteert op dit moment de andere sprekers om ervoor te zorgen dat het programma zo snel mogelijk wordt bevestigd.

Tickets voor de veertigste editie van het congres worden automatisch overgedragen naar de lente-editie. Indien deze dagen niet passen, kan een deelnemer ervoor opteren om zijn ticket over te dragen aan een collega, partner of andere relatie.

Vorige week noopten de nieuwe coronamaatregelen BAM en organisator OFCORES tot het uitstellen van het BAM Marketing Congress 2021. Nu kondigen ze aan dat het congres op 5 en 6 mei 2022 zal plaatsvinden in de Nekkerhal in Mechelen. Zo wordt de veertigste editie het eerste lentecongres van de vakvereniging."We willen het juiste evenwicht vinden tussen economische continuïteit en veiligheid voor onze gezondheid", zegt BAM Marketing Congress-voorzitter Alex Thoré (Magis Company). "Dat evenwicht is er op dit moment onvoldoende. Een lentecongres kan daar het juiste antwoord op zijn."Op dit moment hebben met Jonah Berger, Vincent Bragg, Jasna Rok en Arne Quinze, de vier opening en closing keynotes, bevestigd dat ze er zullen bijzijn op het lentecongres. Het BAM Marketing Congress-team contacteert op dit moment de andere sprekers om ervoor te zorgen dat het programma zo snel mogelijk wordt bevestigd.Tickets voor de veertigste editie van het congres worden automatisch overgedragen naar de lente-editie. Indien deze dagen niet passen, kan een deelnemer ervoor opteren om zijn ticket over te dragen aan een collega, partner of andere relatie.