Vorige week dinsdag communiceerde het congresteam van BAM nog voluntaristisch over het marketing congres dat gepland was op 2 en 3 december in Mechelen. "Als samenleving moeten we leren omgaan met deze gezondheidscrisis", stelden de organisatoren toen.

Balans vinden

"In deze moeilijke en onzekere tijden geloven we dat het perfect mogelijk is om de juiste balans te vinden tussen de volksgezondheid en de economische continuïteit van onze samenleving", klonk het vorige week.

Maar de nieuwe coronamaatregelen, vrijdag uitgevaardigd door het Overlegcomité van de verschillende overheden, laten dit niet meer toe. "Daarom zijn we genoodzaakt om het BAM Marketing Congres van 2 en 3 december uit te stellen naar volgend jaar", stellen de organisatoren.

Marketingevent

"In samenwerking met onze eventorganisator OFCORES en alle partners geven we deze week nog verdere duiding over de volgende stappen hieromtrent", lezen we in het persbericht.

Het tweedaagse marketingevent verwachtte ongeveer 1250 deelnemers in Mechelen.

Vorige week dinsdag communiceerde het congresteam van BAM nog voluntaristisch over het marketing congres dat gepland was op 2 en 3 december in Mechelen. "Als samenleving moeten we leren omgaan met deze gezondheidscrisis", stelden de organisatoren toen."In deze moeilijke en onzekere tijden geloven we dat het perfect mogelijk is om de juiste balans te vinden tussen de volksgezondheid en de economische continuïteit van onze samenleving", klonk het vorige week.Maar de nieuwe coronamaatregelen, vrijdag uitgevaardigd door het Overlegcomité van de verschillende overheden, laten dit niet meer toe. "Daarom zijn we genoodzaakt om het BAM Marketing Congres van 2 en 3 december uit te stellen naar volgend jaar", stellen de organisatoren."In samenwerking met onze eventorganisator OFCORES en alle partners geven we deze week nog verdere duiding over de volgende stappen hieromtrent", lezen we in het persbericht.Het tweedaagse marketingevent verwachtte ongeveer 1250 deelnemers in Mechelen.