"De fusie van de merken is een logische stap in het kader van de herstructurering van de Baumann-groep," verklaart Christian Baumann, Managing Partner van Baumann Maschinenbau Solms GmbH & Co. KG en Perfecta Schneidemaschinenwerk Bautzen GmbH. "Vanwege de trends in de grafische industrie is het voor ons belangrijk om de krachten en kerncompetenties van de afzonderlijke Baumann-bedrijven te bundelen en de daaruit voortvloeiende synergieën zo goed mogelijk te benutten. Daarnaast is het ons doel om samen met onze sterke technologiepartners oplossingen te ontwikkelen waarmee we onze toekomst succesvol vorm kunnen geven".

"Met de voortschrijdende globalisering en toenemende digitalisering is deze tweemerkenstrategie vandaag de dag niet meer doelgericht", beaamt Markus Frick, Managing Director van beide bedrijven."

De fusie vindt uitsluitend op merkniveau plaats. de twee ondernemingen Maschinenbau Solms GmbH & Co. KG en Perfecta Schneidemaschinenwerk GmbH Bautzen en hun locaties worden in hun huidige vorm behouden.

De baumannperfecta snijmachines en randapparatuur zullen voor het eerst worden tentoongesteld op de Drupa 2020.

"De fusie van de merken is een logische stap in het kader van de herstructurering van de Baumann-groep," verklaart Christian Baumann, Managing Partner van Baumann Maschinenbau Solms GmbH & Co. KG en Perfecta Schneidemaschinenwerk Bautzen GmbH. "Vanwege de trends in de grafische industrie is het voor ons belangrijk om de krachten en kerncompetenties van de afzonderlijke Baumann-bedrijven te bundelen en de daaruit voortvloeiende synergieën zo goed mogelijk te benutten. Daarnaast is het ons doel om samen met onze sterke technologiepartners oplossingen te ontwikkelen waarmee we onze toekomst succesvol vorm kunnen geven"."Met de voortschrijdende globalisering en toenemende digitalisering is deze tweemerkenstrategie vandaag de dag niet meer doelgericht", beaamt Markus Frick, Managing Director van beide bedrijven."De fusie vindt uitsluitend op merkniveau plaats. de twee ondernemingen Maschinenbau Solms GmbH & Co. KG en Perfecta Schneidemaschinenwerk GmbH Bautzen en hun locaties worden in hun huidige vorm behouden. De baumannperfecta snijmachines en randapparatuur zullen voor het eerst worden tentoongesteld op de Drupa 2020.