CityDepot is sinds 2015 onderdeel van bpost. Het bedrijf telt 30 werknemers en beschikt over distributiecentra aan de rand van zes Belgische steden Daar herverdeelt ze grote bulkleveringen tot bundelpakketten voor gerichte distributie aan bedrijven en handelaars. Terwijl bpost zegt haar focus nu verder te willen richten op de levering van pakjes aan consumenten, vormt de overname voor BD myShopi juist "de volgende stap in duurzame logistiek in woon- en handelskernen".

BD myShopi werd in 1961 opgericht als 'Belgische Distributiedienst', gespecialiseerd in de bedeling van huis-aan-huisdrukwerk. In 2014 nam het start-up myShopi over om uit te groeien tot 'omnichannel activatieplatform'.

CityDepot is sinds 2015 onderdeel van bpost. Het bedrijf telt 30 werknemers en beschikt over distributiecentra aan de rand van zes Belgische steden Daar herverdeelt ze grote bulkleveringen tot bundelpakketten voor gerichte distributie aan bedrijven en handelaars. Terwijl bpost zegt haar focus nu verder te willen richten op de levering van pakjes aan consumenten, vormt de overname voor BD myShopi juist "de volgende stap in duurzame logistiek in woon- en handelskernen". BD myShopi werd in 1961 opgericht als 'Belgische Distributiedienst', gespecialiseerd in de bedeling van huis-aan-huisdrukwerk. In 2014 nam het start-up myShopi over om uit te groeien tot 'omnichannel activatieplatform'.