Uit het perbericht:

BDMO (Meulebeke) is gespecialiseerd in luxeverpakkingen vervaardigd uit hard karton.

Du Caju Printing (Erpe-Mere) heeft een uitstekende reputatie voor haar vouwkarton verpakkingen, hoofdzakelijk voor de voeding. Beide bedrijven kennen elkaar al heel lang, werken al verschillende jaren samen en delen dezelfde waarden rond duurzaam ondernemerschap. Voortaan kunnen beide bedrijven nog nauwer en op een meer strategisch niveau samenwerken en de activiteiten optimaliseren. De focus zal gelegd worden op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame verpakkingen die door hun klanten als een meerwaarde voor hun producten kunnen ingezet worden.

Beide bedrijven blijven verder opereren en dit onder hun eigen goede naam in de markt.

Het BDMO-team blijft aangestuurd worden door Geert Casselman (rechts op de foto) en het Du Caju Printing team door Tom Du Caju (links op de foto).

"Het bundelen van onze krachten en het delen van onze kennis zal ons nog sterker en ambitieuzer maken. Hiermee willen we graag het partnership met onze klanten en onze leveranciers uitbouwen door blijvend in te zetten op competitiviteit, kwaliteit, innovatie en service in onze verpakkingsindustrie."

Naast BDMO en Du Caju Printing omvat Karel Van Mander groep sinds begin 2017 ook Hellyn Kartonnage (Wielsbeke).

De Karel Van Mander groep realiseert meer dan 26 miljoen euro omzet, vooral in België maar ook in de buurlanden. Er werken in totaal een 140-tal gemotiveerde en getalenteerde medewerkers.

Noot van de redactie:

Du Caju Printing realiseerde volgens de jaarrekening, in 2016 een omzet van 11.307.692 euro met 46 werknemers. De winst (balansrubriek 9904) bedroeg 563.998 euro.

BDMO Bruggeman & Desouter realiseerde in het boekjaar 2016 een omzet van 9.020.545 euro met 56,70 werknemers. De winst kwam uit op 266.109 euro.

Uit het perbericht:BDMO (Meulebeke) is gespecialiseerd in luxeverpakkingen vervaardigd uit hard karton.Du Caju Printing (Erpe-Mere) heeft een uitstekende reputatie voor haar vouwkarton verpakkingen, hoofdzakelijk voor de voeding. Beide bedrijven kennen elkaar al heel lang, werken al verschillende jaren samen en delen dezelfde waarden rond duurzaam ondernemerschap. Voortaan kunnen beide bedrijven nog nauwer en op een meer strategisch niveau samenwerken en de activiteiten optimaliseren. De focus zal gelegd worden op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame verpakkingen die door hun klanten als een meerwaarde voor hun producten kunnen ingezet worden.Beide bedrijven blijven verder opereren en dit onder hun eigen goede naam in de markt.Het BDMO-team blijft aangestuurd worden door Geert Casselman (rechts op de foto) en het Du Caju Printing team door Tom Du Caju (links op de foto)."Het bundelen van onze krachten en het delen van onze kennis zal ons nog sterker en ambitieuzer maken. Hiermee willen we graag het partnership met onze klanten en onze leveranciers uitbouwen door blijvend in te zetten op competitiviteit, kwaliteit, innovatie en service in onze verpakkingsindustrie."Naast BDMO en Du Caju Printing omvat Karel Van Mander groep sinds begin 2017 ook Hellyn Kartonnage (Wielsbeke).De Karel Van Mander groep realiseert meer dan 26 miljoen euro omzet, vooral in België maar ook in de buurlanden. Er werken in totaal een 140-tal gemotiveerde en getalenteerde medewerkers.Noot van de redactie:Du Caju Printing realiseerde volgens de jaarrekening, in 2016 een omzet van 11.307.692 euro met 46 werknemers. De winst (balansrubriek 9904) bedroeg 563.998 euro.BDMO Bruggeman & Desouter realiseerde in het boekjaar 2016 een omzet van 9.020.545 euro met 56,70 werknemers. De winst kwam uit op 266.109 euro.