BDMO is gespecialiseerd in luxeverpakkingen vervaardigd uit hard karton terwijl Hellyn Kartonnage bekend is voor haar gepersonaliseerde presentatiemiddelen uit karton. Beide bedrijven kennen elkaar al heel lang, werken al verschillende jaren samen als wederzijdse klant & leverancier en delen dezelfde waarden rond duurzaam ondernemerschap. Voortaan kunnen beide bedrijven nog nauwer en op een meer strategisch niveau gaan samenwerken. De focus wordt gelegd op de ontwikkeling van innovatieve verpakkingen en presentatiemiddelen die door hun klanten als marketinginstrument ingezet worden.

Beide bedrijven blijven onafhankelijk opereren. Het BDMO team blijft aangestuurd worden door Geert Casselman. Het Hellyn team door Mieke Hellyn op het vlak van sales & marketing, door Jan Hellyn op productievlak en wordt bijkomend versterkt door Kris De Brabandere op algemeen & financieel vlak. Koen Hellyn zal in de loop van 2017 zijn takenpakket als orderbegeleider intern overdragen.

Gecombineerd zullen de twee zusterbedrijven meer dan 14 miljoen euro omzet realiseren, vooral in België maar ook in de buurlanden. Er werken in totaal een 80-tal gemotiveerde medewerkers.

Over BDMO

BDMO / Bruggeman & Desouter (www.bdmo.com) uit Meulebeke ontwerpt, produceert en verkoopt luxeverpakkingen vervaardigd uit hard karton voor voornamelijk de voeding, cosmetica en geschenkenindustrie. Aan de oorsprong van het huidige geïntegreerde productiebedrijf liggen Drukkerij Bruggeman en Kartonnage Desouter die 25 jaar geleden een fusie zijn aangegaan. BDMO spitst zich toe op de (middel)grote oplages en stelt creativiteit & kwaliteit voorop om verpakkingen in te zetten als een onderscheidend marketinginstrument voor de sterke merken van haar klanten ("Upgrading Packaging"). Eind 2016 heeft BDMO de activa van het kartonnage bedrijf Carir overgenomen die inmiddels in haar eigen activiteiten werden geïntegreerd.

Over Hellyn Kartonnage

Hellyn Kartonnage (www.hellyn.be) uit Wielsbeke is al meer dan 50 jaar - sinds haar oprichting in 1962 - een fabrikant van gepersonaliseerde presentatiemiddelen zoals mappen, ringmappen, displays, staalboeken en geschenkverpakkingen vervaardigd uit karton. Het bedrijf is gespecialiseerd in kwalitatief maatwerk - ook in kleinere oplages - met betrouwbare levertermijnen & dienstverlening ter ondersteuning van de marketingactiviteiten van haar klanten ("Creative Presentation Tools"). Haar dochterbedrijf Plastibook is gespecialiseerd in industriële plastificatie voor de grafische sector.

BDMO is gespecialiseerd in luxeverpakkingen vervaardigd uit hard karton terwijl Hellyn Kartonnage bekend is voor haar gepersonaliseerde presentatiemiddelen uit karton. Beide bedrijven kennen elkaar al heel lang, werken al verschillende jaren samen als wederzijdse klant & leverancier en delen dezelfde waarden rond duurzaam ondernemerschap. Voortaan kunnen beide bedrijven nog nauwer en op een meer strategisch niveau gaan samenwerken. De focus wordt gelegd op de ontwikkeling van innovatieve verpakkingen en presentatiemiddelen die door hun klanten als marketinginstrument ingezet worden.Beide bedrijven blijven onafhankelijk opereren. Het BDMO team blijft aangestuurd worden door Geert Casselman. Het Hellyn team door Mieke Hellyn op het vlak van sales & marketing, door Jan Hellyn op productievlak en wordt bijkomend versterkt door Kris De Brabandere op algemeen & financieel vlak. Koen Hellyn zal in de loop van 2017 zijn takenpakket als orderbegeleider intern overdragen.Gecombineerd zullen de twee zusterbedrijven meer dan 14 miljoen euro omzet realiseren, vooral in België maar ook in de buurlanden. Er werken in totaal een 80-tal gemotiveerde medewerkers.Over BDMOBDMO / Bruggeman & Desouter (www.bdmo.com) uit Meulebeke ontwerpt, produceert en verkoopt luxeverpakkingen vervaardigd uit hard karton voor voornamelijk de voeding, cosmetica en geschenkenindustrie. Aan de oorsprong van het huidige geïntegreerde productiebedrijf liggen Drukkerij Bruggeman en Kartonnage Desouter die 25 jaar geleden een fusie zijn aangegaan. BDMO spitst zich toe op de (middel)grote oplages en stelt creativiteit & kwaliteit voorop om verpakkingen in te zetten als een onderscheidend marketinginstrument voor de sterke merken van haar klanten ("Upgrading Packaging"). Eind 2016 heeft BDMO de activa van het kartonnage bedrijf Carir overgenomen die inmiddels in haar eigen activiteiten werden geïntegreerd.Over Hellyn KartonnageHellyn Kartonnage (www.hellyn.be) uit Wielsbeke is al meer dan 50 jaar - sinds haar oprichting in 1962 - een fabrikant van gepersonaliseerde presentatiemiddelen zoals mappen, ringmappen, displays, staalboeken en geschenkverpakkingen vervaardigd uit karton. Het bedrijf is gespecialiseerd in kwalitatief maatwerk - ook in kleinere oplages - met betrouwbare levertermijnen & dienstverlening ter ondersteuning van de marketingactiviteiten van haar klanten ("Creative Presentation Tools"). Haar dochterbedrijf Plastibook is gespecialiseerd in industriële plastificatie voor de grafische sector.