Philip Bautil brengt omvangrijke verpakkingsexpertise en managementknowhow mee. Voordat hij in 2000 als European Manufacturing Engineer tot het bedrijf, dat destijds nog SCA Packaging heette toetrad, studeerde hij in Leuven Engineering, Business Economics en Industrial Management. Van 2000 tot 2010 voerde hij operationele activiteiten bij DS Smith uit in verschillende functies, waarbij het accent lag op Best Practice Sharing en projecten die geoptimaliseerd moesten worden. In 2011 werd hij General Manager bij twee Nederlandse industriële vestigingen en een jaar later Cluster Director voor een industrieel bedrijf in de Benelux. Sinds 2015 had hij als Managing Director de succesvolle leiding over de DS Smith regio Benelux en zette sinds 2017 bovendien een nieuwe divisie binnen DS Smith op.

Met de nieuwe regio werd het gebied waarvoor hij verantwoordelijk is nu duidelijk uitgebreid. In Duitsland en Zwitserland is hij de opvolger geworden van Per V. Frederiksen, die een nieuwe uitdaging aangaat buiten DS Smith.

De 49-jarige Philip woont met zijn vrouw en twee kinderen in Bonheiden, België.

Over DS Smith

DS Smith is vertegenwoordigd in meer dan 37 landen en heeft meer dan 27.000 medewerkers in dienst. Het bedrijf heeft zijn expertise ondergebracht in vier divisies: Packaging, Recycling, Paper en Plastics.

Philip Bautil brengt omvangrijke verpakkingsexpertise en managementknowhow mee. Voordat hij in 2000 als European Manufacturing Engineer tot het bedrijf, dat destijds nog SCA Packaging heette toetrad, studeerde hij in Leuven Engineering, Business Economics en Industrial Management. Van 2000 tot 2010 voerde hij operationele activiteiten bij DS Smith uit in verschillende functies, waarbij het accent lag op Best Practice Sharing en projecten die geoptimaliseerd moesten worden. In 2011 werd hij General Manager bij twee Nederlandse industriële vestigingen en een jaar later Cluster Director voor een industrieel bedrijf in de Benelux. Sinds 2015 had hij als Managing Director de succesvolle leiding over de DS Smith regio Benelux en zette sinds 2017 bovendien een nieuwe divisie binnen DS Smith op.Met de nieuwe regio werd het gebied waarvoor hij verantwoordelijk is nu duidelijk uitgebreid. In Duitsland en Zwitserland is hij de opvolger geworden van Per V. Frederiksen, die een nieuwe uitdaging aangaat buiten DS Smith. De 49-jarige Philip woont met zijn vrouw en twee kinderen in Bonheiden, België.Over DS SmithDS Smith is vertegenwoordigd in meer dan 37 landen en heeft meer dan 27.000 medewerkers in dienst. Het bedrijf heeft zijn expertise ondergebracht in vier divisies: Packaging, Recycling, Paper en Plastics.