Op donderdag 8 november 2018 ontvingen zij uit handen van Florian Kohler (CEO van Büttenpapierfabrik Gmund) deze award in aanwezigheid van een enthousiast publiek van 400 genodigden.

"FOOT-NOTE" is een volledig handgebonden notebook met een cover in hot foil printing, een afzonderlijke letterpress kaart, een laser gesneden bladwijzer, een Graf von Faber-Castell potlood en dat alles met veel zorg verpakt in een luxe gift-box.

"FOOT-NOTE" is verkrijgbaar in een beperkte oplage van 2 x 77 exemplaren (Gmund Urban Cement Grey of Cement Powder). Het jury-rapport heeft het over een "WOW-FACTOR".

www.foot-note.be

Op donderdag 8 november 2018 ontvingen zij uit handen van Florian Kohler (CEO van Büttenpapierfabrik Gmund) deze award in aanwezigheid van een enthousiast publiek van 400 genodigden. "FOOT-NOTE" is een volledig handgebonden notebook met een cover in hot foil printing, een afzonderlijke letterpress kaart, een laser gesneden bladwijzer, een Graf von Faber-Castell potlood en dat alles met veel zorg verpakt in een luxe gift-box. "FOOT-NOTE" is verkrijgbaar in een beperkte oplage van 2 x 77 exemplaren (Gmund Urban Cement Grey of Cement Powder). Het jury-rapport heeft het over een "WOW-FACTOR".www.foot-note.be