Beide Koenig & Bauer-persen zijn de eerste persen in het nieuwe X design, die in de Benelux geïnstalleerd worden.

Grafische Groep Matthys in Turnhout vervangt de bestaande pers door een Koenig & Bauer RA106X-8+L van de nieuwe generatie, die de fabrikant pas introduceerde. De achtkleurenpers is voorzien van een hybride laktoren en tussendroger in de laatste drukunit. De Vinfoil koudfolie-unit, wordt overgebouwd op de nieuwe pers. Grafische Groep Matthys laat in een video zien, dat met de nieuwe pers extra kleurkracht, metallic effecten en glans gerealiseerd kunnen worden.

Bij Ducaju in Erpe-Mere zorgt de aanstaande installatie van een Koenig & Bauer RA106X-6+L voor de nodige uitbreiding van de capaciteit. Het is de eerste Koenig & Bauer-pers die het bestaande machinepark van Ducaju komt versterken. De zeskleurenpers met laktoren ondersteunt het specialisme van het drukkerijbedrijf: de efficiënte productie van creatieve en kwalitatief hoogwaardige (voedsel)verpakkingen van karton.

Beide Koenig & Bauer persen zijn de eerste persen in het nieuwe X design, die in de Benelux geïnstalleerd worden. De nieuwe 106X vellenoffsetpersen kregen een eigentijdse en strakke vormgeving. "Daarnaast heeft deze pers een topsnelheid van 20.000 vel/uur, lopen processen buiten en binnen de pers sneller en wordt het noodzakelijke onderhoud tot een minimum beperkt, waardoor de productiviteit nog hoger is," aldus Wifac.

Johan Dengis, sales director van de Belgische vestiging van Wifac: "Deze investeringen tonen de veerkracht in onze sector en het ondernemerschap van deze bedrijven aan. Het is een bijzonder positief signaal voor de grafische industrie."

Beide Koenig & Bauer-persen zijn de eerste persen in het nieuwe X design, die in de Benelux geïnstalleerd worden.Grafische Groep Matthys in Turnhout vervangt de bestaande pers door een Koenig & Bauer RA106X-8+L van de nieuwe generatie, die de fabrikant pas introduceerde. De achtkleurenpers is voorzien van een hybride laktoren en tussendroger in de laatste drukunit. De Vinfoil koudfolie-unit, wordt overgebouwd op de nieuwe pers. Grafische Groep Matthys laat in een video zien, dat met de nieuwe pers extra kleurkracht, metallic effecten en glans gerealiseerd kunnen worden.Bij Ducaju in Erpe-Mere zorgt de aanstaande installatie van een Koenig & Bauer RA106X-6+L voor de nodige uitbreiding van de capaciteit. Het is de eerste Koenig & Bauer-pers die het bestaande machinepark van Ducaju komt versterken. De zeskleurenpers met laktoren ondersteunt het specialisme van het drukkerijbedrijf: de efficiënte productie van creatieve en kwalitatief hoogwaardige (voedsel)verpakkingen van karton.Beide Koenig & Bauer persen zijn de eerste persen in het nieuwe X design, die in de Benelux geïnstalleerd worden. De nieuwe 106X vellenoffsetpersen kregen een eigentijdse en strakke vormgeving. "Daarnaast heeft deze pers een topsnelheid van 20.000 vel/uur, lopen processen buiten en binnen de pers sneller en wordt het noodzakelijke onderhoud tot een minimum beperkt, waardoor de productiviteit nog hoger is," aldus Wifac.Johan Dengis, sales director van de Belgische vestiging van Wifac: "Deze investeringen tonen de veerkracht in onze sector en het ondernemerschap van deze bedrijven aan. Het is een bijzonder positief signaal voor de grafische industrie."