De negentiger werd in 1927 in Antwerpen geboren als zoon van ingenieur en striptekenaar Hubert Olyff, ook bekend onder de artiestennaam Bizuth. De artistieke carrière van Michel Olyff werd gekenmerkt door zijn betrokkenheid bij de CoBrA-beweging en zijn bijdrage aan de Ateliers du Marais, samen met kunstenaars als Pierre Alechinsky. In 2001 werd hij tot voorzitter van de Belgische Académie royale de Belgique verkozen.

Zijn grafisch werk varieerde van onderzoek tot toegepaste vormgeving. In de loop van zijn carrière heeft Michel Olyff ook posters, postzegels, bewegwijzering en kunstboeken gemaakt. Hij illustreerde ook tijdschriften en kranten. (Belga)

De negentiger werd in 1927 in Antwerpen geboren als zoon van ingenieur en striptekenaar Hubert Olyff, ook bekend onder de artiestennaam Bizuth. De artistieke carrière van Michel Olyff werd gekenmerkt door zijn betrokkenheid bij de CoBrA-beweging en zijn bijdrage aan de Ateliers du Marais, samen met kunstenaars als Pierre Alechinsky. In 2001 werd hij tot voorzitter van de Belgische Académie royale de Belgique verkozen.Zijn grafisch werk varieerde van onderzoek tot toegepaste vormgeving. In de loop van zijn carrière heeft Michel Olyff ook posters, postzegels, bewegwijzering en kunstboeken gemaakt. Hij illustreerde ook tijdschriften en kranten. (Belga)