De onafhankelijke jury, bestaande uit Marnix Tolpe (Liantis), Georges Declerck (KBC), Tom Wallyn (PWC), Johan Dekeyzer (Dekeyzer-Ossaer) en Pieter Loose (Ekopak) beoordeelden de ingediende dossiers op verschillende punten waarbij verschillende criteria van de bedrijfsvoering de doorslag gaven. Ze kwamen tot een top vijf voor de KMO van het Jaar en top drie Beloftevolle KMO van het Jaar. Dit jaar gaat de Unizo award immers verder onder een nieuwe naam en reikt men de award uit voor 'KMO van het Jaar 2018', niet langer als 'KMO Laureaat'.

beMatrix uit Roeselare, producent van aluminium modulaire standbouwsystemen, is genomineerd bij deze top vijf. Zij blonken uit met hun groei, export visie , innovatieve aanpak & productgamma en aandacht voor duurzaamheid in alle processen van de firma.

Recent won beMatrix een If Design Award met LEDskin, een in hun systeem integreerbare LED-tegel, en werd beMatrix ook nog uitgeroepen tot winnaar van de European Business Award (categorie: omzet tot 25 miljoen ? omzet) tijdens de grote Europese finale in Warschau, Polen.

Andere finalisten zijn: Enjoy Concrete, Marelec Food Technologies, Constructiewerkhuizen Deman en Nanopixel. Top drie Beloftevolle KMO van het Jaar: Mobilease, Socialemediaburo.be en Merchandise Essentials.

De vijfkoppige jury gaat in oktober langs bij de finalisten om dan na een laatste jurymoment de winnaars aan te duiden. Op donderdag 18 oktober worden tijdens een exclusieve galashow in Domein de Vossenberg te Hooglede de provinciale winnaars officieel bekend gemaakt.

Op de nationale uitreiking op woensdag 28 november worden de nationale Beloftevolle KMO én KMO van het jaar 2018 verkozen. Dit zal doorgaan op het UNIZO topseminarie in het Kursaal Oostende. Op de foto van van links naar rechts: Stefaan Decroos, CEO en Edwin Van der Vennet, C!O van beMatrix. Meer informatie: www.unizokomovanhetjaar.be

De onafhankelijke jury, bestaande uit Marnix Tolpe (Liantis), Georges Declerck (KBC), Tom Wallyn (PWC), Johan Dekeyzer (Dekeyzer-Ossaer) en Pieter Loose (Ekopak) beoordeelden de ingediende dossiers op verschillende punten waarbij verschillende criteria van de bedrijfsvoering de doorslag gaven. Ze kwamen tot een top vijf voor de KMO van het Jaar en top drie Beloftevolle KMO van het Jaar. Dit jaar gaat de Unizo award immers verder onder een nieuwe naam en reikt men de award uit voor 'KMO van het Jaar 2018', niet langer als 'KMO Laureaat'. beMatrix uit Roeselare, producent van aluminium modulaire standbouwsystemen, is genomineerd bij deze top vijf. Zij blonken uit met hun groei, export visie , innovatieve aanpak & productgamma en aandacht voor duurzaamheid in alle processen van de firma.Recent won beMatrix een If Design Award met LEDskin, een in hun systeem integreerbare LED-tegel, en werd beMatrix ook nog uitgeroepen tot winnaar van de European Business Award (categorie: omzet tot 25 miljoen ? omzet) tijdens de grote Europese finale in Warschau, Polen.Andere finalisten zijn: Enjoy Concrete, Marelec Food Technologies, Constructiewerkhuizen Deman en Nanopixel. Top drie Beloftevolle KMO van het Jaar: Mobilease, Socialemediaburo.be en Merchandise Essentials.De vijfkoppige jury gaat in oktober langs bij de finalisten om dan na een laatste jurymoment de winnaars aan te duiden. Op donderdag 18 oktober worden tijdens een exclusieve galashow in Domein de Vossenberg te Hooglede de provinciale winnaars officieel bekend gemaakt.Op de nationale uitreiking op woensdag 28 november worden de nationale Beloftevolle KMO én KMO van het jaar 2018 verkozen. Dit zal doorgaan op het UNIZO topseminarie in het Kursaal Oostende. Op de foto van van links naar rechts: Stefaan Decroos, CEO en Edwin Van der Vennet, C!O van beMatrix. Meer informatie: www.unizokomovanhetjaar.be